آبی ترین مصاحبه ممکن با یک استقلالی
امیر جعفری: اگر عقلم رو از دست بدم پرسپولیسی میشم
روزنامه استقلال جوان با امیر جعفری بعد از قهرمانی سال ۸۸ مصاحبه ای فوق العاده جالب در مورد استقلال کرده که خیلی باحاله مصاحبه امیر جعفری با استقلال جوان رو میخونیم:
شما آبی هستید؟؟؟
معلوم نیست؟؟؟
از کجا باید معلوم باشه؟؟؟
از برخوردم ....از کلاسم ....از ژستم.
روزی چند دفعه خدا رو شکر میکنی که قرمز نیستی؟؟؟
خیلی خیلی من هر چقدر در این مورد شکر گذار باشم کمه.
قضیه اهدا جایزه ات به استقلال چیه؟؟؟
تو خانه هنرمندان به عنوان بهترین بازیگر تئاتر انتخاب شدم رفتم رو سن گفتم میخوام یه چیزی بگم که شاید بعضی ها خوششون نیاد من میخوام قهرمانی تیم محبوبم استقلال رو که تازه قهرمان شده رو تبریک بگم و جایزه ام رو به تیم استقلال هدیه کنم راستی میشه یه سوالی از شما که خبر نگاری بکنم؟؟؟
بفرمائید!؟؟؟
شما میدونی پرسپولیس که پنجم شد جایزه چی گرفت؟؟؟
والا چه عرض کنم.
من شنیدم جا مدادی گرفته ها ها ها ما جام میگیریم پرسپولیس جامدادی.
چه کسانی بعد از اهدا جایزه ات به استقلال به تو تبریک گفتن؟؟؟
یه کسایی اومدن جلو گفتن استقلالی هستن که شاخ در آوردم پانته آ بهرام .سیامک انصاری و ستاره پسیانی وخیلی های دیگه پرسپولیسی ها هم آمدن جلو خودشون رو چسبوندن اما من برام فرقی نمیکنه.
یک دروغ بگو؟؟؟
پرسپولیس هم تیم خوبیه.
یک شایعه بساز؟؟؟؟
پرسپولیس قهرمان شد.
حالا یه تعریف کن؟؟؟
استقلال بهترین تیم دنیاست
یک جمله بگو که پرسپولیس هم توش باشه ؟؟
سرور هرچی لنگیه . امیر قلعه نوعیه
پرسپولیسش کو؟؟؟
تو جمله هست خیالت راحت
حاضری چکار کنی اما پرسپولیسی نشی ؟؟؟؟
لنگی نمیشم خیالتون راحت اگر روزی شنیدی که دارم لنگی میشم مطمئن باش عقلم رو از دست دادم میدونی الان دارم رو چه پروژه ای کار میکنم ؟؟؟
دارم رو پسرم کار میکنم فوتبالیست بشه تا بیاد استقلال تو دربی به پرسپولیس گل بزنه بیاد سمت جایگاه ویژه برای من دست تکون بده
اسمش چیه؟؟؟
آئین
از استقلالیا با کیا رفیقی ؟
با همشون بیشتر با محمود فکری علی منصور وامیر حسین صادقی
آخرین حرف؟؟؟
خدا کنه یه روز قسمت بشه تو جشن استقلال شرکت کنم عاشق استقلال و هواداراشم من و خانومم استقلالی دو آتیشه ایم به امید موفقیت تیم محبوبم.