خانواده سبز :كمي از تيم واليبالهنرمندان هم برايمان بگوييد؟
گلزار: اين تيم را دو سال است كه تشكيلدادهايم و در سطح كشور بازيهايي برگزار كرديمكه هزينه بليت فروشي آن تنها صرف امور خيريهميشود، كه البته جا دارد از شركت «شيرآوران»هم تشكر كنم كه اسپانسر اين تيم است و هزينهرفت و برگشت و اياب و ذهاب تيم به شهرستانهارا اين شركت تقبل ميكند.
خانواده سبز :اعضاي تيم، قراردادي براي حضور در اينتيم ندارند؟
گلزار: اصلا و ابدا و تمام اعضاي تيم، تنها بهخاطر كارهاي خير دراين تيم عضويت دارند.
خانواده سبز :از اعضاي تيم برايمان بيشتر ميگوييد؟
گلزار: ابتدا بايد از بهمن سلطاني كه خود ازپيشكسوتان اين رشته است، نام ببرم كه مربي اينتيم است. امير طالبي مدير اين تيم و ميتوانم بهپويا اميني، حامد بهداد، بهزاد محمدي، عليصادقي، حسام نواب صفوي، فرهاد مهاديان،برديا و... اشاره داشته باشم.
خانواده سبز :از قشر بازيگران، با كدام يك بيشتر ارتباطداريد؟
گلزار: امين حيايي، حسام نواب صفوي، سامدرخشاني، پويا اميني، بروز ارجمند، نيمافلاح وفرهاد جواهر كلام.
خانواده سبز :از بچههايآريان خبرداريد؟
گلزار: بله، دورادور.
خانواده سبز :راستي شنيديم كه استقلالي هستيد; با توجهبه اين كه پدرتان در پاس حضور داشت.
گلزار: الان هم طرفدار پاس هستم اما تيماستقلال را هم دوست دارم ولي بيشتر از همه تيمملي را دوست دارم.
خانواده سبز :و در بين تيمهاي خارجي؟
گلزار: بايرن مونيخ آلمان.
خانواده سبز :يك خاطره از فوتبال برايمان ميگوييد؟
گلزار: زماني كه بچه بودم، در تمرينات تيم پاسحضور داشتم. من پشت دروازه پاس نشسته بودم.«جلال بشرزاد» دروازه بان بود. نادرمحمدخانيشوتي محكم به طرف دروازه او روانه كرد، كه اينتوپ با چنان شدتي به من برخورد كرد كه بيهوششدم. آن زمان 10 يا 11 ساله بودم. اين خاطرههيچ وقت يادم نميرود.
خانواده سبز :از بازيكنان آن زمان پاس، اسامياي درذهنتان مانده است؟
گلزار: بله، حميد استيلي، كوروش لرستاني،احمد حاج علي گل، فيروز كريمي، جلال بشرزاد،علي اصغر مدير روستا.
خانواده سبز :به تازگي كدام يك از آنها را ديدهايد؟
گلزار: حميد استيلي و مدير روستا را ديدم.
خانواده سبز :آنها از دوران بچگي شما چيزي به ياددارند;زماني كه با پدر در تمرينات تيم پاس شركتميكرديد؟
گلزار: فكر كنم يادشان باشد.
گلزار از نگاه يك دوست قديمي
حميد ثاني دوست دوران كودكي گلزار دررابطه با آن زمان ميگويد: محمدرضا، فوقالعادهبچه درس خواني بود. از زمان كودكي، پيانومينواخت. زمين ورزشي در نزديكي منزل بودكه گلزار پاي ثابت آنجا بود. عضو ثابت تيمهايورزشي مدرسه، منطقه و حتي محله بود. بچهمثبت و شيطنت هايش بسيار سطحي بود. البتهگاهي اوقات معلمها را اذيت ميكرد اما از آنجا كهبچه درسخواني بود، معلمها مراعات او راميكردند.
گلزار و واژهها
اتومبيل مورد علاقه: BMW.
اتومبيل حال حاضر: پاترول.
منزل: زندگي در كنار پدر و مادر در خيابانانديشه تهران.
مادر: حامي.
پدر: مشوق.
ورزش مورد علاقه: اسكي و واليبال.
مردم: عشق بينهايت.
واليبال: كارهاي خيرخواهانه .
طرفدار چه تیمی: استقلال
دوست خوب: حميد ثاني و سامان پارسا و...كهنعمت هستند.
تيم ملي: بوي جام جهاني.
مطبوعات: بي اطمينان.
تلفن همراه: شمارهاي ندارم .
بهمن سلطاني: يك دوست خوب .
تاريخ تولد: 11 فروردين ماه سال 1356 .
زبان انگليسي: تسلط كامل دارم.
ايران: هيچ جا ايران نميشود.
امضا دادن: كوچكترين كاري كه ميتوانم درحق مردم انجام دهم.
غرور: بيگانهام.
عشق: مردم.
خانواده سبز : اميدوارم تمام ايرانيها دارايچنين خانوادهاي باشند.
دوستان قديمي: هنوزم دوستيم.
شايعات: عادت كردم، مردم خودشان بهترينقاضي هستند.
تيترهاي جنجالي: روحم خبر ندارد،دستشان رو شد.
موسيقي: خاطرات دوران نوجواني.