0

طرز تهیه بال ترش مرغ با رب انار

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه بال ترش مرغ با رب انار

 
بال ترش مرغ یکی از غذا‌های شمالی ایران عزیز است. این غذا با رب انار درست میشود. در ادامه دستور تهیه این غذای خوش طعم را برای شما قرار داده ایم با ما همراه باشید.

وب‌سایت نمناک: بال ترش مرغ یکی از غذاهای شمالی ایران عزیز است. این غذا با رب انار درست میشود. در ادامه دستور تهیه این غذای خوش طعم را برای شما قرار داده ایم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای بال ترش

  • بال مرغ :10 عدد
  • رب انار ترش و شیرین :از هر کدام دو قاشق غذاخوری
  • نمک :به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن :به مقدار لازم
  • پیاز :یک عدد

طرز تهیه بال ترش مرغ با رب انار

طرز تهیه بال ترش

1. بال ها را در قابلمه بگذارید ، کمی آب روی آن بریزید و بگذارید آب پز شود.

2. بال ها که آبپز شدند ، کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و آنها را سرخ کنید.

3. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید.

4. دو قاشق غذاخوری رب انار ترش و شیرین را ( از هر کدام) با کمی آب یا در صورتی که آب مرغ موجود است با آب مرغ رقیق کنید و به پیاز در حال تفت اضافه کنید .

5. زیر اجاق را کم کنید تا چند دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزد تا خامی رب از بین برود.

6. رب انار را بریزید روی بالهای مرغی که قبلا سرخ کرده اید و بگذارید چند دقیقه با سس رب انار بپزد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 4 بهمن 1397  11:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها