0

برای چهارمین بار «چایت را من شیرین می‌کنم»

zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

رمان چایت را من شیرین می کنم - کراپ‌شده

رمان «چایت را من شیرین می‌کنم» اثر زهرا بلنددوست از سوی انتشارات کتابستان معرفت برای چهارمین بار روانه بازار کتاب شد.

به گزارش مشرق، رمان «چایت را من شیرین می‌کنم» اثر زهرا بلنددوست از سوی انتشارات کتابستان معرفت برای چهارمین بار روانه بازار کتاب شد.

زهرا بلنددوست نویسنده رمان «چایت را من شیرین می‌کنم» پیرامون این رمان گفته بود: این رمان کار اولم است که منتشر می‌شود و پیش از این اثری از من منتشر نشده است و برای نگارش آن حدود ۴ تا ۵ ماه زمان گذاشتم.

وی با اشاره با موضوع این رمان تصریح کرد: این رمان در رابطه با مدافعان حرم و فعالیت سپاه در خارج از مرزها است که با محوریت مدافعان حرم نوشته شده است.

بر اساس این گزارش رمان «چایت را من شیرین می‌کنم» که انتشارات کتابستان معرفت آن را منتشر کرده، در ۳۶۷ صفحه با قیمت ۳۱,۰۰۰ تومان برای چهارمین بار روانه بازار کتاب شده است.

چقدر اسم خوش مزه ای دارد این کتاب! «چایت را من شیرین می کنم» …

اسم از این گرم تر و دلچست تر و خوش عطرتر هم می شود؟ سرم خیلی شلوغ بود و فکر نمیکردم خواندن این رمانِ تازه از تنور درآمده را اینقدر زود و با اشتیاق تمام کنم، سه روزه.

اما نمی شد سارا را نخواند و آرام گرفت! تعلیق و کشش ماجرا فوق العاده بود. گره های پی در پی و پیچ و خم های دلهره آور، غافلگیری های متعدد، توصیفات درخشان و قلمی ماهرانه سرگذشتِ پر فراز و نشیب سارا را به داستانی خواندنی تبدیل کرده بود.
رمانی موفق درباره ی داعش و مدافعان حرم در بستری عاشقانه، یا به تعبیری دیگر عاشقانه ای در هم تنیده با مسائل روز دنیا.

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

دوشنبه 1 بهمن 1397  11:36 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها