0

چلچراغ چهل سالگی انقلاب

ome_abiha96
ome_abiha96
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 392

پاسخ به:چلچراغ چهل سالگی انقلاب

وصیت نامه شهیدان استان بوشهر :

... امت مسلمان پیرو امام باشید ، حقیقتاً پیرو امام باشید نه اسماً ، امام را دعا کنید و با عمل به گفتارش به جهانیان نشان دهید که واقعاً پیرو او هستید . جنگ را فراموش نکنید و بدانید که ما برحقیم و عاقبت حق پیروز است . بیائید تا با سوختن جسم نا چیزمان چون شمعی ، اسلام را روشنائی بخشیم . بکوشیم راه ظهور امام زمان (عج) را با قطره خونمان وتکه تکه گوشت و استخوانمان فرش کنیم . باید قربانی شد  و درخت با عظمت اسلام را با خون آبیاری کرد .....

« شهید نادر سیار »

سه شنبه 16 بهمن 1397  9:30 AM
تشکرات از این پست
ome_abiha96
ome_abiha96
کاربر برنزی

... برادران گرامی و عزیزان ؛ این دنیا یک آزمایش است و خوش بحال کسی که با موفقیت از این آزمایش روسفید بیرون بیاید ، امیداوارم که شما هم بتوانید با موفقیت کامل از این آزمایش دنیا بیرون بیائید که بتوانیم در ابدیت همدیگر را ملاقات کنیم و کسی می تواند در این آزمایش روسفید باشد که حزب شیطان که مقابل حزب الله است از خود دور کند و با بینش الهی و با آگاهی کامل به حزب الله وابسته شود که بتواند در جهان آخرت به جندالله بپیوندد و چه خوب است که انسان در امانت الهی خیانت نکند و به گفته های خدا عمل کند تا انسانی موفق باشد ....

« شهید اکبر سویچ »

سه شنبه 16 بهمن 1397  9:31 AM
تشکرات از این پست
ome_abiha96
ome_abiha96
کاربر برنزی

... خداوند بزرگ را سپاس می گویم که به من توفیقی داد تا بتوانم در این مرحله از زندگیم برای وطنم و مکتبم که همانا مکتب اسلام است ؛ خدمتی کرده باشم . خدایا ؛ گامهایم را استوار و عزمم را پولادین ساز تا بتوانم به دشمنان تو و خلق تو ؛ و با متجاوزین به حقوق بشر ؛ کارزار کنم ....

« شهید محمدرضا زغالی پور »

سه شنبه 16 بهمن 1397  9:31 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

پاسخ به:چلچراغ چهل سالگی انقلاب /شهدای شاخص شهرستان اصفهان

سردار شهید حاج علی موحددوست

سردار شهید حاج علی موحددوست

زندگی نامه

سردار شهید حاج علی موحد دوست، سال 1337 در محله کردآباد به دنیا آمد. وی در ایام جوانی همزمان با نهضت انقلاب اسلامی به فعالیت های انقلابی، سیاسی و مذهبی پرداخت. پس از پیروزی انقلاب این شهید عزیز سال های زیادی را در مناطق سیستان و بلوچستان، کردستان و جبهه های غرب مجاهدت کرد و در عرصه نبرد از خود چهره جاودانی ساخت. حاج علی در مسئولیت های مختلفی همچون فرماندهی گردان، مسئول آموزش نظامی، فرماندهی تیپ دوم و فرماندهی محور را در عملیات های مختلف لشگر 14 امام حسین(ع) به عهده داشت. حاج علی بارها در کارزار و جهاد مقدس مجروح و مصدوم گردید اما هیچ گاه از ادامه مبارزه غفلت نکرد، آن چنان که رزمندگان اسلام از او به عنوان علی آهنی یاد می کردند. بارها مصدوم شد و مورد اصابت تیر و ترکش های دشمن واقع شده بود.

زمانی تمامی خطوطی که به جزیره مجنون می رسید زیرآتش دشمن و حرکت در جاده غیرممکن بود بعدها دشمن اقرار کرد که یک میلیون و دویست هزار گلوله به روی جاده ها ریخته است. به هر حال باید به بچه ها آب آشامیدنی می رسید. کمتر کسی جرأت داشت که از سنگر خارج شود، چه رسد به این که برای بچه های خط آب ببرد. در این آشوب و غوغا می باید کسی برای بچه ها سقا می شد.

حاج علی موحد دوست تنها کسی بود که جان برکف، هر روز یک بار از همین جاده های آتشین، برای بچه های خط آب آشامیدنی می برد. سرانجام این فرمانده شجاع، مؤمن و بی قرار در تاریخ 1365.5.6 در خط پدافندی فاو ندای حق را لبیک گفت و شهد شهادت را نوشید.

منبع : shohada-esf.ir

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 16 بهمن 1397  9:32 AM
تشکرات از این پست
ome_abiha96
ome_abiha96
ome_abiha96
کاربر برنزی

... اما ای مادر ؛ ای رشته آسمانی ؛ امیدوارم که از مرگ من ناراحت نشوی ؛ چون این یک امانت بود که خدا به تو داد و تو هم باید این امانت را دو دستی تقدیم به خداوند کنی خدائی که مهربان و عادل است . این انقلاب نعمتی بود که خداوند به ما داد تا بلکه ما را مورد آزمایش قرار دهد که آیا در حرف پشتیبان انقلاب اسلامی ایران هستیم یا در عمل ....

« شهید بهمنیار زاهدی »

سه شنبه 16 بهمن 1397  9:33 AM
تشکرات از این پست
ome_abiha96
ome_abiha96
کاربر برنزی

... ای توپها و ای مسلسل ها اگر با کشته شدن و ریخته شدن خون ما اسلام به پیروزی می رسد ؛ پس بر من بتازید و این بدن ناقابل در درگاه الهی را تکه و سوراخ کنید . ای برادر امیدوارم که بعد از شهادت من نگذاری اسلحه ام بر زمین بیفتد ، راهرو تمامی شهیدان ایثارگر باشید که با جان نثاری خود در جبهه های حق علیه باطل ؛ دشمن زبون را به وحشت در آورده اند و آنان را مجبور به فرار می کنند ، از امت شهید پرور ایران می خواهم که به فتوای امام خمینی گوش دهند و نگذارند این منافقان کوردل و این تروریست های از خدا بی خبر روحانیت و شخصیت های مبارز این کشور را ترور کنند که این شخصیت ها هستند که با یاری و کمک مردم همیشه در صحنه و شهید پرور اسلام را زنده نگه داشته اند ....

« شهید محمد رفعت آزاد »

سه شنبه 16 بهمن 1397  9:33 AM
تشکرات از این پست
ome_abiha96
ome_abiha96
کاربر برنزی

... از تمام خواهران و برادران شهید پرور بندر بوشهر می خواهم که امام امت ؛ این امید دردمندان جهان را تنها نگذارند و برای او دعا کنید و برای رزمندگان هم دعا کنید ، دلم می خواهد در تشییع جنازه ام کسی برایم گریه نکند تا این ضد انقلابیون پی به واقعیت اسلام ببرند و با آغوش باز به اسلام برگردند و از منافقین می خواهم که با دید باز اسلام و اسلامیون را نگاه کنند . از تمام مردم حزب ا... بندر بوشهر می خواهم که رابطه خود را با سپاه و بسیج قطع نکنند و داوطلبانه به جبهه ها بروند و سنگرهای شهیدان را پر کنند . زیرا بعد از جنگ با عراق نوبت با اسرائیل صهیونیسم است ....

« شهید محمود رفیعی نجات »

سه شنبه 16 بهمن 1397  9:34 AM
تشکرات از این پست
ome_abiha96
ome_abiha96
کاربر برنزی

و اما سخنی با همشهریان عزیزم ، من از شما می خواهم که همچون گذشته با شرکت در مراسم مذهبی پشت جبهه را تقویت نموده و همیشه در صحنه بمانید و پشت امام  را  هرگز  خالی نکنید و راه شهیدان را ادامه دهید و از برادران انجمن و مسجد می خواهم که همچون گذشته حامی انقلاب و خاری در چشم دشمنان اسلام باشید و مبادا پشت امام را خالی کنید و از شما می خواهم که ( اشداء علی الکفار و رحماء بینهم ) باشید ،  سعی  کنید  عبدالله  شوید  ، از  برادران  انجمن  اسلامی  عبادالله و  شهید  مختار می خواهم که وحدت خود را حفظ نمایند و همیشه دنباله رو راه امام باشند و پاسدار انقلاب خونبار اسلامی ما باشند و نگذارند هرگز لطمه ای به انقلابمان وارد شود ...

« شهید محمد رضا رنجبر»

سه شنبه 16 بهمن 1397  9:34 AM
تشکرات از این پست
ome_abiha96
ome_abiha96
کاربر برنزی

... و در پایان یک پیام کوچک به ملت شریف ایران دارم (هر چه که من کوچک تر از آنم که پیام بدهم ) ولی می خواهم که جلوی این گروهکهای فریبکار بخصوص این منافقان کوردل را خیلی محکم بگیرید و نگذارید آزادانه بر علیه جمهوری اسلامی ایران قیام مسلحانه کنند و خون کودکان بیگناه چهار ساله و دو ساله و غیره به زمین بریزندامیدوارم که خدای بزرگ به شما بخصوص خانواده عزیزم صبر و مقاومت عنایت بفرماید . ( انشاءا...)

« شهید عبدالمجید راویان »

سه شنبه 16 بهمن 1397  9:35 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

شهید حجت الله خادمی

زندگی نامه حجت الله خادمی

در تاریخ 14/5/1335 در روستای  مشکنان شهر نائین در خانواد های متدین و متوسط فرزندی به دنیا آمد که نام او را حجت الله گذاشتند. او از کودکی با احکام و مسایل دین آشنا شد و سعی کرد در مراسم و محافل مذهبی و به خصوص مساجد شرکت کند و به هر حال با اعتقادات مذهبی سلیمی بار آمد.

تا آن که زمان انقلاب شد و او با شرکت در راهپیمای یها و مقابله با حکومت پهلوی دین خود را به امام و اسلام ادا کرد. پس از پیروزی انقلاب، در ادامه مبارزاتش به عضویت سپاه در آمد و در عین حال در رشته مدیریت دولتی دانشگاه اصفهان پذیرفته شد.

حجت الله برای تکمیل دین خود و پیروی از سنت نبوی با دختری مؤمن و متدین ازدواج کرد که ثمره این ازدواج دختری است که شش ماه بعد از شهادت پدرش به دنیا آمد. او با آن که علاقه زیادی به خانواد هاش داشت، اما وظیفه خود می دانست که در جبهه و جنگ نیز سهمی داشته باشد. به همین خاطر از طریق سپاه به منطقه عملیاتی آبادان اعزام شد و در آنجا حماسه ای جاویدان را به همراه یارانش آفرید و در تاریخ 22/12/1362 در عملیات خیبر در آبادان به شهادت رسید.

وصیت نامه

بسم الله الرحمن الرحیم
" لقد رضی الله عن المؤمنین اذ یبایعونک تحت الشجره فعلم ما فی قلوبهم فانزل السکینه علیهم و اثابهم فتحا قریبا " (فتح/18)
همانا خشنود است خداوند از مؤمنین که پیمان بستند با تو ای رسول خدا در زیر آن درخت و خداوند میداند آنچه در د لهایشان است، پس آرامش را بر ایشان فرو فرستاد و به ایشان پاداش پیروزی نزدیک داد.

خواستم چند کلم های برای خانه امن او بنویسم، با توسل بر آیه شریفه از سوره فتح سخن خود را شروع کردم. خدا ما را نیز شامل آیه مبارکه خود قرار دهد و اعمال مرا از بد ی ها و زشتی ها و گنا هها پاک گرداند. خدایا! چنان بمیرانم که از ابرار باشم انشاءالله. چون این سفر را سفری می دانم که انشاءالله در راه رضای خداست، از خدا می خواهم که قبول فرماید و مرا از گناه و معصیت دور دارد تا بتوانم چنانچه مرضی اوست باشم. از همه شیطان ها و وسوسه ها به او پناه میبرم و از او میخواهم که مرا هم رهنمون صراط مستقیم خودش باشد " امین یا رب العالمین "
در پیام امام عزیز آمده بود که سفر حج را استعمارگران منحرف کردند و با اخبار مختلف و پر طمطراق، ارزش آن را از ما گرفتند و سختی اعمال انحرافی را که بویی از عبادت از آن به مشام نمی رسد بر ما تحمیل کردند و همانا با رهنمودهای این پیر و این سالک طریق الی الله امید است که حج به مرتبه اول بازگردد، ولی شایسته آن است که حج کنگر ه ای شود که قلوب مسلمین را به هم پیوند زند و راه گشای دردهای بی درمان امت رسول اکرم خانه امنی باشد تا بیچارگان را پناه دهد و در ماندگان را مأمن و گمراهان را هادی باشد و چراغ گمشدگان و گم کردگان انسانیت شود.
ای خدای عزیز! چه منت عظیمی بر ما گذاشتی که ما را در این زمان آفریدی و منت خود را بیشتر کردی که ما را امت شیعه و پیرو امام برحق کردی که روح تو رهبر ما باشد . در این زمان این منت آن قدر افزون شد و آن را تا آنجا گسترش دادی که ما را مهمان و خود را میزبان ما قرار دادی که نه با اعمال شکر تو را می توانیم کرد و نه با زبان و نه حتی در خیال و فقط به رحمت تو دل بسته ایم که از گناهانمان درگذری و چنان با ما رفتار کنی که دوست تو و ولی تو علی(ع) می فرماید " اللهم احملنی علی عفوک و لا تحملنی علی عدلک "( نهج البلاغه / خطبه 277) و " الهی عاملنا بفضلک و لا تعاملنا بعدلک " جایی که علی با همه تقربی که به درگاه تو داشت چنین گوید پس وای بر ما و وای بر اعمال ما، و تنها چیزی که همیشه همراه ماست اعمال ماست. خدایا! جز از رحمت تو بر نمی آید ما را ببخشی و از ما در گذری . خدایا ! به درگاه تو توبه می کنم هر چند که بارها و بارها توبه شکسته ام، اما هر بار که مرتکب اعمال خلافی شده ام راهی جز توبه به درگاهت نداشته ام و اقرارم به گناه را با توبه توجیه کرده ام.
وصیتم در این دنیا به بازماندگان این است که در صراط مستقیم گام بردارند و این راه را جز پیروی از ولی فقیه راهی دیگر نیست. بنا به فرموده امام عزیز" ولایت فقیه، ولایت رسول الله است" و مگر می شود که از صراط مستقیم حق منحرف شد، اما به راه رسو لالله بود که این دو چیز به مانند دو جزء جدایی ناپذیرند در این دنیا از برای ما . از امانتی پیروی کنید و از کسی حرف شنوی داشته باشید که شما را متصل به حبل الله کند و اسلام به ما نرسیده مگر از طریق روحانیت شیعه که اینان حافظان حدود الله بود هاند. پس از آن شما را به صبر توصیه می کنم. صبری که از برای حق باشد، نه صبری که مصلحت خود را در آن جست و جو کنید . صبری پیشه کنید که تسلیم او باشید و همه امور را در ید قدرت او بدانید و " هو علی کل شی قدیر".
با آن که حرف برای گفتن و نوشتن دارم اما صلاح نمی دانم که بنویسم . فقط از خدا می خواهم که از گناهان همه ما درگذرد و نصرت و پیروزی را از آن اسلام و مسلمین کند و لشگریان خودرا هر چه زودتر به پیروزی نهایی برساند و قلب استکبار را بدرد و محقق کند وعده خود را :" و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین "( قصص/5). و آرامش را بر ایشان فرو فرستد و به ایشان پاداش پیروزی نزدیک دهد در پایان از درگاه باعظمتش فرج آقا امام زمان را خواستارم و از او می خواهم بر ما منت های خود را افزون کند و مولا و سرور جهانیان را رخ بنمایاند و اگر صلاح دانست و لیاقت آن را در ما دید از رحمت واسعه اش طول عمر پر برکت نایب آقا امام زمان رهبر عزیز انقلاب کبیر اسلامی را تا انقلاب مهدی موعود خواستارم.

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
ome_abiha96
ome_abiha96
ome_abiha96
کاربر برنزی

از مردم می خواهم که در خط اسلام باشند و حرفهای امام برای آنها حجت باشد.

والسلام علیکم و رحمه ا... و برکاته

« شهید خضر رنجبر »

تشکرات از این پست
ome_abiha96
ome_abiha96
کاربر برنزی

.... نماز را برپا دارید و از نماز تحرک و جوشش در راه خدا بگیرید که خداوند با نماز گزاران است.  خود را از زندان نفس و نفسهای شیطانی آزاد کنید و سبکبال بسوی معشوق حقیقی (خداوند) روی آورید که هدف از زندگی دنیوی از برای او آمدن و برای او زیستن و بسوی او رفتن است . هر چه از امام بگویم کم گفته ایم ، به سخنانش گوش کنید و به عمل ببندید که کلام خداست و در راهش قدم گذارید که سعادت بنده خداست و با او هم فریادگر شوید که فریاد خداست و نماز شب را همانگونه که امام می گویند بجا آورید و در دل شبهای تاریک دست به دعا و نیایش بلند کنید که خداوند ما را به خود وانگذارد و همیشه دریچه قلبمان برویش باز باشد ....

« شهید ماشاء الله دشتی »

سه شنبه 16 بهمن 1397  9:36 AM
تشکرات از این پست
ome_abiha96
ome_abiha96
کاربر برنزی

.... همیشه گوش بفرمان امام امت باشید و نگذارید که دشمنان داخلی و خارجی بر شما پیروز شوند زیرا آنها با اسلام مخالفند ؛ چون اسلام با ستمگریها و کارهای آنها مخالفت دارد و اگر خدای نخواسته بر شما چیره شوند ؛ اسلام که هدف ما و راه ما بود از بین خواهند برد . من افتخار می کنم که سرباز امام زمان (عج) باشم و در راهش که راه حق است جان خود را عطاء کنم ؛ اگر امروز ما خون ندهیم و درخت اسلام را با خون خود آبیاری نکنیم ؛ پس کی باید بکند دوستانی که وصیت نامۀ من را می خوانید صمیمانه از شما درخواست می کنم که مواظب اسلام باشید و نگذارید که دشمنان اسلام به هدف خود که نابود کردن اسلام است ؛ برسند . شما بجای گریه کردن برای ما باید فکر کنید که ما برای چه عزیزترین چیزمان را که جانمان است ؛ داده ایم . مگر  ما  از جانمان  سیر  بودیم ؛  نه  خیلی  هم  جان خود را  دوست داشتیم  و مانند تمام جوانان آرزو ها داشتیم ؛ ولی وقتی مسئله دفاع از اسلام پیش می آید جان راهم باید داد و خون هم باید داد ؛ زیرا اسلام خیلی مهمتر است ...

« شهید سهراب دشتی زاده »

تشکرات از این پست
ome_abiha96
ome_abiha96
کاربر برنزی

... تمام سعی شما در پیشبرد انقلاب اسلامی باشد که با خون هزاران شهید بارور گردیده است . من راه شهادت را خودم و تحت شرایط روحی بسیار مساعدی انتخاب کردم و هیچگونه جوی در میان نبوده است و آرزو دارم برادرانم و دوستان خوب ما ؛ جای پای من بگذارند و راهم را که همان راه جهاد در راه حق است ؛ ادامه بدهند و امیدوارم که هیچ گاه در سوگ من گریه و زاری نکنید ...

« شهید سید یحیی خسروی »

تشکرات از این پست
ome_abiha96
ome_abiha96
کاربر برنزی

.... ای ملت آزاد ایران چه می توانم برای شما بنویسم و چه سفارشی می توانم برای شما بنمایم ؛ این شما بودید که ما را پرورش دادید و این شماها بودید که ما را مشوق و راهنما بودید ؛ این شما بودید که ما را در ادامه راه امید می دادید و اکنون این خونها چه ارزشی دارد که راه شما که راه هستی مطلق هست ؛ ریخته شود . ای انقلاب عزیز ما سیراب شو از خون ما و به ایستادگی ادامه بده ؛ ای بازوان انقلاب ما بجوشید از خون ما و به تداوم انقلاب ادامه دهید ؛ ای اسلامیان برخروشید و به رهبری این رهبر بزرگ پرچم اسلام را در سرتا سر گیتی بر پا کنید ....

« شهید حسین خسروانی »

سه شنبه 16 بهمن 1397  9:37 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها