0

طرز تهیه کوکو قارچ

 
abootalebkheshmati
abootalebkheshmati
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : اسفند 1396 
تعداد پست ها : 174
محل سکونت : مرکزی

طرز تهیه کوکو قارچ

طرز تهیه کوکو قارچ

طرز تهیه کوکو قارچ , کوکو قارچ , کوکوی قارچ با سبزیجات , دستور پخت کوکو قارچ با پنیر پیتزا , kookoo gharch

کوکو قارچ

کوکو قارچ یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از کوکوهای جدید محسوب می شود. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان یک شام سبک و فوری تهیه کنید. کوکوی قارچ با موادی مثل گوشت مرغ ، قارچ و سیب زمینی تهیه می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کوکو قارچ

  • پیاز ۱ عدد

  • سیر ۲ حبه

  • قارچ ۲۰۰ گرم

  • تخم مرغ ۲ عدد

  • سینه مرغ ۲۰۰ گرم

  • سیب زمینی ۲۰۰ گرم

  • روغن مایع به اندازه کافی

  • آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت

طرز تهیه کوکو قارچ

ابتدا سینه مرغ را در قابلمه ای قرار میدهیم و تا روی آن آب میگیریم و یک عدد پیاز کوچک را پوست میگیریم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و به همراه کمی زردچوبه به مرغ اضافه کرده و با حرارت متوسط اجازه میدهیم تا خوب بپزد(پیاز و زردچوبه بوی سینه مرغ را کاملا میگیرد)

سپس مرغ را در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد سینه را با چاقو ریز ریش ریش میکنیم. سیب زمینی ها را نیز میشوییم و در قابلمه ای پر از آب قرار میدهیم و با حرارت نسبتا زیاد صبر میکنیم تا خوب آبپز شوند،

سپس پوست میگیریم و با گوشت کوب برقی کاملا له میکنیم. قارچ ها را با دستمالی مرطوب پاک میکنیم(یا پوست آن را میگیریم) و سپس میشوییم و خرد میکنیم. پیاز را نیز پوست میگیریم و میشوییم و روی تخنه به صورت نگینی خرد میکنیم

و در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت کم میگذاریم تا به مرور کمی داغ شود سپس پیاز را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و قارچ های خرد شده را به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا جایی که قارچ ها نرم شود سپس زیر شعله را خاموش میکنیم.

دو حبه سیر را نیز پوست میگیریم و میشوییم وریز خرد میکنیم و یا رنده میکنیم. در یک کاسه بزرگ سیب زمینی پوره شده و سینه مرغ خرد شده را میریزیم و نمک ،فلفل سیاه به هر میزان که تمایل داریم میپاشیم.

در پیاله ای به صورت جداگانه هر کدام از تخم مرغ را میشکنیم، اگر سالم بودند داخل کاسه ای ریخته و خوب هم میزنیم و آرد را به آن اضافه میکنیم تا خوب مخلوط شوند و گلوله ای از آرد در تخم مرغ نباشد،

سپس به مواد کاسه بزرگ اضافه میکنیم.همچنین مخلوط سیر،پیاز داغ و قارچ را نیز می افزاییم و مواد را خوب مخلوط میکنیم تا کاملا مایع کوکو یکدست شود. تابه را روی حرارت کم میگذاریم و روغن مایع کف آن میریزیم تا داغ شود

سپس کل مایع کوکو قارچ را به یکباره داخل تابه میریزیم و صبر میکنیم تا خودش را بگیرد و سرخ شود،سپس آن را بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.در آخر در بشقابی زیبا سرو میکنیم و اگر تمایل داشتید با سیب زمینی سرخ شده و یا قارچ کبابی تزئین کنید.نوش جان

چهارشنبه 19 دی 1397  10:01 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها