0

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

 
abootalebkheshmati
abootalebkheshmati
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : اسفند 1396 
تعداد پست ها : 174
محل سکونت : مرکزی

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

طرز تهیه سوپ سیب زمینی
 
طرز تهیه سوپ سیب زمینی , سوپ سیب زمینی , s,\ sdf cldkd , soup sib zamini
 
سوپ سیب زمینی
 
سوپ سیب زمینی یکی از سوپ های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش ها و مواد متفاوتی طبخ می شود. این سوپ طعم بسیار خوبی دارد و می توانید به عنوان یک پیش غذای مجلسی هم از آن استفاده کنید.
 
مواد لازم برای ۴ نفر
 
مواد لازم سوپ سیب زمینی
 
  • شیر ۱
     
  • پیاز ۱ عدد
     
  • آرد ۱/۴ پیمانه
     
  • کره ۱/۴ پیمانه
     
  • آب مرغ ۴ پیمانه
     
  • خامه ۱/۴ پیمانه
     
  • سیر ۱ کله کوچک
     
  • پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
     
  • نمک و فلفل به میزان لازم
     
  • آویشن ۱/۴ قاشق چایخوری
     
  • سیب زمینی متوسط ۳ یا ۴ عدد
     
دستور پخت
 
طرز تهیه سوپ سیب زمینی
 
ابتدا شیر و خامه را از داخل یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود.سیب زمینی ها را میشوریم و در قابلمه ای قرار میدهیم و تا روی سیب زمینی ها آب پر میکنیم و روی شعله با حرارت متوسط میگذاریم خوب بپزند.
 
پس از آب پز شدن (با رنده ریز هم میشود) با گوشت کوب برقی یا دستی خوب آن ها را له میکنیم. کلاهک روی سیر را برش میزنیم و با نمک،فلفل و مقدار کمی روغن آن را آغشته میکنیم و سیر را داخل یک ورق فویل آلومینیومی میگذاریم
 
و آن را محکم می پیچیم و در فر قرار میدهیم تا با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد بشکل کاراملی در بیاید.پس از اینکه سیر کاملا کاراملی شد اجازه میدهیم تا کمی خنک شود سپس پوست سیر را جدا میکنیم. پیاز را پوست میگیریم
 
و میشوییم و روی تخته نگینی ریز خرد میکنیم و تابه را روی حرارت کم میگذاریم و کره را داخل آن میریزیم و صبر میکنیم تا آب شود،سپس پیاز را در آن تفت میدهیم تا کاراملی رنگ شود. سپس آرد را اضافه میکنیم و پیاپی تفت میدهیم تا بوی خام بودن آرد گرفته شود
 
ولی دقت کنید رنگ آن نباید تغییر کند. بعد آب مرغ و نمک ، فلفل سیاه ، آویشن را روی مواد میریزیم و سیر له شده و سیب زمینی پوره شده را نیز به مواد اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا حدود ۱۵ دقیقه مواد خوب پخته شود.
 
در آخر کمی از غذا را در کاسه ای میریزیم و تامل میکنیم تا کمی خنک شود و شیر را به آن اضافه میکنیم و سپس خامه را کم کم با آن مخلوط میکنیم و بعد به مواد تابه می افزاییم(اینکار برای آن است که شیر و خامه بدلیل داغ بودن مواد سوپ ممکن است ببرد)
 
و پنیر پارمیزان را نیز روی سوپ میریزیم و زیر تابه را خاموش میکنیم و تمامی مواد سوپ را با گوشت کوب برقی یا غذاساز میکس میکنیم و در ظرف سوپ خوری می ریزیم سپس با پیازچه و پنیر پارمیزان آنرا تزئین میکنیم.نوش جان
 
 

 

سه شنبه 18 دی 1397  10:00 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها