0

آموزش طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و عالی

 
niloofar69
niloofar69
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1397 
تعداد پست ها : 212
محل سکونت : آذربایجان غربی

آموزش طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و عالی

آش گوجه فرنگی ، طرز تهیه و دستور پخت آش گوجه فرنگی ترکی ، مواد لازم آش گوجه فرنگی برای 2 نفر ، ash gojeh farangi
دستور تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی
 
موا د لازم آش گوجه فرنگی 4 نفر
گوجه فرنگی نیم کیلو
سبزی آش شامل تره ، جعفری و گشنیز 300 گرم
برنج یک پیمانه
لوبیا چیتی یا لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه
پیاز متوسط 2 عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
مراحل تهیه آش گوجه فرنگی

1. ابتدا لوبیا چیتی را از شب قبل خیس می کنیم تا هم نفخ آن از بین برود و هم راحت تر پخته شود. برنج را از یک ساعت قبل پخت خیس می کنیم. برای شروع لوبیا چیتی را در یک قابلمه به همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. پس از پخت با استفاده از یک صافی آب آن را جدا می کنیم و دور می ریزیم و لویبا چیتی پخته شده را کنار می گذاریم.

2. در این مرحله پیاز را پس از پوست گرفتن به صورت نگینی خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. پس از اینکه روغن کمی داغ شد پیازهای خرد شده را اضافه می کنیم و سرخ می کنیم سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.

3. در ادامه کمی 5 لیوان آب اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید. پس از به جوش آمدن حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و برنج را که از یک ساعت قبل خیس کردیم به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا برنج نیم پز شود. سپس سبزی آش را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سبزی ها هم بپزند.

4. در این مرحله گوجه فرنگی را رنده می کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و در انتها لوبیا را که از قبل پختیم به آش اضافه می کنیم. سپس رب گوجه فرنگی را با کمی آب در یک لیوان رقیق می کنیم و به آش اضافه می کنیم و بعدش درب قابلمه را می گذاریم تا آش با حرارت ملایم به خوبی بپزد. در این مرحله اگر احساس کردید اب آش کم است مقداری آب جوش اضافه کنید.

5. در 10 دقیقه آخر پخت نمک ، فلفل و آبغوره (در صورت تمایل) به آش اضافه می کنیم. توجه کنید آش گوجه فرنگی با تند بودنش مشهور است پس به اندازه کافی فلفل اضافه کنید تا آش خوشمزه و تندی داشته باشید. پس از اینکه آش با حرارت ملایم پخت و به غلظت مورد نظرمون رسید حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و آن را در ظرف سرو می کشیم. برای تزیین می توانید از کشک ، پیاز داغ ، سیر داغ و نعنا داغ  استفاده کنید. امیدواریم از خوردن این آش گوجه فرنگی خوشمزه لذت ببرید.

پنج شنبه 13 دی 1397  5:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها