طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از خورش های سنتی و معروف ایرانی است که به صورت مناسبتی طبخ می شود. این خورش خوشمزه بیشتر در شب یلدا پخته می شود. جالب است بدانید این خورش خوشمزه یکی از خورش های مجلسی شمال کشورمان است.
مقدار مواد لازم استفاده شده در این دستور برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است. در صورتی که می خواهید برای تعداد کمتر یا بیشتری خورش انار تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش انار با می پاتوق همراه باشید.
مواد لازم خورش انار
- سیر ۲ حبه
- مغز گردو چهار عدد
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- رب انار دو قاشق غذاخوری
- سبزی خورشتی ۳۰۰ گرم
- آبلیمو یک قاشق غذاخوری
- روغن مایع به اندازه کافی
- گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
- انار دان شده نصف پیمانه متوسط
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش انار
برای شروع آشپزی سیر و پیاز را خرد کنید و داخل یک قابلمه مناسب با مقداری روغن مایع تفت دهید تا سیر و پیاز کمی نرم و طلایی شوند. پس از اینکه سیر و پیاز نرم شدند مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
در ادامه گوشت خورشتی را مانند خورش قیمه خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. تفت دادن را تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند ادامه دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد چند لیوان به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید.
وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد. در گام بعدی رب انار را به همراه کمی روغن مایه در یک تابه تفت دهید سپس مغز گردو را پودر کنید و به همراه دانه های انار به تابه اضافه کنید.
پس از اینکه مواد را کمی تفت دادید یک لیوان آب اضافه کنید تا مواد به طور کامل بپزند و آب درون تابه تبخیر شود. در گام بعدی سبزی خورشتی را خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه جداگانه تفت دهید تا خوب سرخ شوند و روغن بیندازند.
پس از اینکه گوشت پخت مخلوط رب انار و گردو را به همراه سبزیجات سرخ شده به خورش اضافه کنید. حالا نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد سپس به همراه برنج سرو کنید.