0

طرز تهیه سوپ سبزیجات

 
niloofar69
niloofar69
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1397 
تعداد پست ها : 212
محل سکونت : آذربایجان غربی

طرز تهیه سوپ سبزیجات

سوپ سبزیجات ، دستور پخت سوپ سبزیجات با مرغ و بدون مرغ ، طرز تهیه سوپ سبزیجات خوشمزه و مجلسی ، soup sabzijat
دستور پخت سوپ سوپ سبزیجات با مرغ و جو پرک

سوپ سبزیجات یکی دیگر از سوپ های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و با مواد و دستورات آشپزی متفاوتی پخته می شود. من همیشه برای سوپ سبزیجات ، از مرغ ، جو پرک ، کرفس و جعفری خرد شده استفاده می کنم. البته اگه مرغ موجود نداشتم از آب مرغ و یا عصاره مرغ آماده استفاده می کنم و سوپ های سبزیجاتی که درست می کنم خیلی خوشمزه و عالی می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه سوپ سبزجات آشنایی ندارید در این پست آموزش آشپزی بارونک ، طرز تهیه و مواد لازم سوپ سبزجات را آماده کرده ایم که شما می توانید با این آموزش آشپزی ، سوپ سبزیجات خوشمزه و لذیذ برای 4 نفر درست کنید.

مواد لازم سوپ سبزیجات
جو پرک یک پیمانه
کرفس خرده شده یک و نیم پیمانه
هویج خرد شده یک و نیم پیمانه
جعفری خرد شده 200 گرم
آب مرغ دو لیوان
سیر : دو حبه دو حبه
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
مراحل تهیه سوپ سبزیجات

1. ایتدا هویچ را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. همین طور کرفس را هم به صورت نگینی و خیلی ریز خرد می کنیم تا هم بهتر پخته شود و هم اینکه موقع خوردن زیر دندان نیاید. سیر را رنده می کنیم و جعفری را هم به صورت ریز خرد می کنیم. در صورتی که تمایل به اضافه کردن قارچ داشته باشید مقدار 200 گرم قارچ را به صورت اسلایسی خرد کنید و آن را هم کنار بگذارید.

2. حالا نوبت تهیه آب مرغ است برای این کار مقداری گوشت مرغ را در یک قابلمه به همراه پیاز خرد شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و پودر سیر بر روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. بعد از پختن گوشت مرغ با استفاده از یک صافی ، آب مرغ را جدا می کنیم و کنار می گذاریم.

3. در این مرحله از پخت سوپ سبزیجات، جو را در یک قابلمه با مقداری کافی آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. مدت زمانی که برای پخت جو نیاز است تقریبا یک ساعت می باشد. بعد از پخت جو ، آب مرغ را به همراه کرفس ، هویج و سیر رنده شده به قابلمه جو اضافه می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه هم اضافه می کنیم و بعدش صبر می کنیم تا هویج وکرفس با حرارت ملایم بپزد. (در صورت تمایل می توانید گوشت مرغ پخته شده را با دست ریش ریش کنید و در این مرحله به سوپ اضافه کنید)

4. بعد از پخت هویج و کرفس ، جعفری خرد شده را به همراه سس بشامل (انتهای همین پست آموزش تهیه سس بشامل را نوشتم) اضافه می کنیم. در صورتی که مایل به اضافه کردن قارچ باشید در این مرحله اضافه کنید و دوباره نمک و فلفل سوپ را اندازه می گیریم اگر کم بود دوباره اضافه می کنیم و بعدش صبر می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. بعد از پخت کامل سوپ سبزیجات ، مقداری آبلیمو ترش اضافه می کنیم و سپس آن را سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سوپ خوشمزه لذت ببرید.

یک شنبه 18 آذر 1397  5:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها