دستور پخت ساندویچ مغز مرحله به مرحله
ساندویچ مغز از ساندویچ های خوشمزه و لذیذ می باشد و طرفداران خاص خودش را دارد. این ساندویچ بیشتر مورد علاقه آقایان می باشد تا خانم ها. شما می توانید ساندویچ مغز را با توجه به ذائقه خود با مغز گوساله یا گوسفندی تهیه کنید و همچنین به آن مقداری گوشت زبان یا بناگوش اضافه کنید تا خوشمزه تر و لذیذتر شود.
به هر حال اگر با طرز تهیه ساندویچ مغز آشنایی ندارید ما در این پست آموزش آشپزی بارونک ، طرز تهیه و درست کردن ساندویچ مغز به همراه مواد لازم آن آماده کرده ایم که شما می توانید با استفاده از این آموزش آشپزی ، ساندویچ مغز خوشمزه و مخصوص برای 4 نفر درست کنید.
توجه : در صورتی که بخواهید ساندویچ مغز را برای 2 نفر درست کنید از یک چهارم مغز گوساله و یا نصف مغز گوسفندی استفاده کنید.
مواد لازم ساندویچ مغز |
مغز |
1 عدد |
نان ساندویچی |
4 عدد |
پیاز |
1 عدد بزرگ |
آب |
1 لیوان |
جعفری |
به میزان لازم |
لیموترش |
به میزان لازم |
فلفل |
به میزان لازم |
نمک |
به میزان لازم |
کره |
به میزان لازم |
مراحل تهیه ساندویچ مغز
1. ابتدا مغز گوساله یا گوسفندی خود را داخل قرار می دهیم تا سرد شود سپس پوست ، رگ و ریشه آن را تمییز می کنیم و می شوییم. پس از شستن کامل مغز ، آن را در یک ظرف مناسب با یک لیوان آب ، یک عدد پیاز از وسط نصف شده ، مقداری جعفری ، نمک و فلفل بر روی حرارت قرار می دهیم تا آب داخل قابلمه بجوشد.
2. پس از اینکه آب داخل قابلمه به جوش آمد یک ربع تا 20 دقیقه زمان نیاز است تا مغز به طور کامل بپزد. پس از پختن کامل مغز به وسیله صافی آب آن را جدا می کنیم و صبر می کنیم تا مغز به طور کامل خنک شود.
3. پس از خنک شدن مغز با یک چنگال آن را له می کنیم و سپس آن را در یک تابه با مقداری کره روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم تا کمی سرخ شود. سپس حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و مقداری آب لیمو ترش ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل اضافه می کنیم و همه مواد را مخلوط می کنیم.
4. در مرحله آخر از طرز تهیه ساندویچ مغز ، نان ساندویچی را از وسط برش می دهیم و مقداری مغز مخلوط شده داخل آن قرار می دهیم و روی مغز را با یک حلقه لیمو ترش و برگ جعفری تازه تزیین می کنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این ساندویچ مغز خوشمزه با سس دلخواه خود لذت ببرید.