این مربا را در ابتدای فصل بهار تهیه کرده و همراه با کره و خامه برای صبحانه میل کنید.
مواد لازم:
گوجه سبز: یک و نیم کیلوگرم آب: 2.5 پیمانه شکر: یک و نیم کیلوگرم
طرز تهیه:
گوجه سبزها را بشویید و خشک کنید و آن ها را از وسط نصف کنید. آن ها را درون قابلمه ریخته و همراه با آب روی حرارت کم قرار داده تا بجوشند و نرم شوند. شکر را به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حل شود. وقتی جوش آمدند حرارت را زیاد کنید. در این حالت هسته های گوجه سبزها یکی یکی روی سطح می آیند، آن ها را با یک کفگیر بردارید. کف های ایجاد شده در سطح مربا را دور بریزید. وقتی مربا کمی سفت شد آن را از روی حرارت بردارید. مربای آماده شده را درون ظرف های مورد نظر ریخته و درب آن را محکم ببندید.
worldfood.ir