0

مربای گوجه سبز

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

مربای گوجه سبز

این مربا را در ابتدای فصل بهار تهیه کرده و همراه با کره و خامه برای صبحانه میل کنید.

 

 

مواد لازم:

گوجه سبز: یک و نیم کیلوگرم                      آب: 2.5 پیمانه                    شکر: یک و نیم کیلوگرم

 

طرز تهیه:

گوجه سبزها را بشویید و خشک کنید و آن ها را از وسط نصف کنید.                           آن ها را درون قابلمه ریخته و همراه با آب روی حرارت کم قرار داده تا بجوشند و نرم شوند.                      شکر را به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حل شود.                                  وقتی جوش آمدند حرارت را زیاد کنید. در این حالت هسته های گوجه سبزها یکی یکی روی سطح می آیند، آن ها را با یک کفگیر بردارید.                کف های ایجاد شده در سطح مربا را دور بریزید.                      وقتی مربا کمی سفت شد آن را از روی حرارت بردارید.               مربای آماده شده را درون ظرف های مورد نظر ریخته و درب آن را محکم ببندید.

worldfood.ir

یاس

پنج شنبه 23 دی 1389  11:58 AM
تشکرات از این پست
khosro1342
khosro1342
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 296
محل سکونت : قزوين

پاسخ به:مربای گوجه سبز

 

خواص درمانی گوجه‌سبز

فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه ‌سبز همراه است. متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند كه گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد.
 
فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه ‌سبز همراه است، گرچه قیمت آن گران است اما متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند كه گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد. گوجه‌سبز به صورت تازه و پخته درخورش‌ها مصرف می‌شود.
 
این میوه غنی از ویتامین C، اسید‌مالیك و اسید سیتریك است، اما توجه داشته باشید مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود.
 
 

ارزش غذایی 100 گرم گوجه سبز:

كربوهیدرات 8.51 گرم، چربی 2.84 گرم، پروتئین 1.6 گرم، فیبر خام 0.5 درصد.

با مصرف 100گرم گوجه سبز، 5 درصد ویتامین آ، 2.1 درصد ویتامین ب 1 (تیامین)، 1.9 درصد ویتامین ب 2(ریبوفلاوین)، 2.8 درصد نیاسین، 13 درصد ویتامین ث، 5.1‌ درصد كلسیم، 2.2 درصدفسفر، 5 درصدآهن و 3.6 درصد پتاسیم مورد نیاز در روز تامین می‌شود.

برخی گیاه شناسان معتقدند  مصرف گوجه‌سبز برای بهبود طعم دهان مفید است. از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهلی آن است كه بخوبی شناخته شده است. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل كاهش فشارخون ‌و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملكرد معده‌ای - روده‌ای است.

گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد. این میوه اثرات قابل‌توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول وسرطان دارد. اسید بنزوئیك، تركیبی است كه خاصیت ضد میكروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد.

همچنین، بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضدقارچی و ضدباكتریایی این میوه هستند. مطالعات نشان می‌دهد كه این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنین به‌دلیل وجود اسید اسكوربیك (ویتامین ث‌)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.

 

دوشنبه 4 بهمن 1389  1:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها