نزدیکترین افراد به پیامبر در قیامت چگونهاند؟ +اینفوگرافیک
همزمان با فرارسیدن سالروز میلاد پیامبر گرامی اسلام، پایگاه اطلاعرسانی رهبرانقلاب، اطلاعنگاشت «نزدیکترین افراد به پیامبر در قیامت چگونهاند؟» را منتشر کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغگروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شرح حدیثی از حضرت محمد مصطفی صلواتاللهعلیهوآله در جلسه درس خارج فقه توسط حضرت آیتالله خامنهای مطرح گردید که به مناسبت فرا رسیدن میلاد نبوی اینفوگرافیک آن منتشر شده است. در این سخن از پیامبر آمده است: "إنَّ أَقرَبَکمْ مِنِّی غَداً وَ أَوْجَبَکمْ عَلَی شَفَاعَةً أَصْدَقُکمْ لِلْحَدِیثِ وَ أدّیکمْ لِلْأَمَانَةِ وَ أَحْسَنُکمْ خُلْقاً وَ أَقْرَبُکمْ مِنَ النَّاسِ". نزدیکترین شما نسبت به من در روز قیامت و شفاعت شوندهترین شما کسانی هستند که راستگوتر در گفتار، امانت دارتر، خوش خُلق تر و به مردم از همه نزدیکتر باشند. در قرآن مجید و روایات اسلامی اعمال خیر بیان شده است، ولی پیامبر از میان اعمال خیر این چهار مورد را انتخاب فرموده است.
مسئله صدق گفتار و ادای امانت، اساس زندگی بشر است که اگر این دو باشد، زندگی بشر مرتّب و منظّم است و اگر نباشد انواع بدبختی ها در جامعه حاکم می شود و به هرج و مرج کشیده می شود. اگر مردم صادق و امانتدار باشند دنیا بهشت می شود و اگر نسبت به هم بی اعتماد و دروغگو باشند جهنّم می شود.
منشأ بسیاری از بدبختی ها دروغ است؛ کسانی که اکنون ادّعای طرفداری از حقوق بشر را دارند، از همه بدتر و خائن ترند. اگر واقعاً این دو اصل که دو ستون اجتماع است، زنده شود دیگر مشکلی نخواهد بود.
دو عامل دیگر که باعث جلب محبّت می گردد، حسن خلق و نزدیکی و ارتباط با مردم است. روشن است که مراد از این مطلب نزدیکی به عواطف و درک مشکلات مردم است. گاهی مشکلاتفردی و یا گاهی اجتماعی است که باید به مردم نزدیک شد و برای رفع مشکلات آنها کوشید.
در ادامه میتوانید شرح این حدیث نبوی را در قالب اینفوگرافیک مشاهده کنید:
انتهای پیام/