طرز تهیه سوپ اسفناج
دستور پخت سوپ اسفناج با خامه و جو پرک
مواد لازم سوپ اسفناج |
اسفناج |
نیم کیلو |
جو پرک |
۲ قاشق غذاخوری |
آب مرغ |
۳ لیوان |
خامه |
۳ قاشق غذاخوری |
سیر |
۱ حبه |
کره |
۲۰ گرم |
پیاز |
۱ عدد |
نمک |
به میزان لازم |
فلفل سیاه |
به میزان لازم |
مراحل تهیه سوپ اسفناج
1. ابتدا اسفناج ها را پس از تمیز کردن و شستن آبکش می کنیم و در قابلمه مناسب به صورت درب باز بر روی حرارت قرار می دهیم تا اسفناج ها بپزدو وقتی اسفناج ها پخت آن ها را داخل غذاسازی می ریزیم و به طور کامل پوره می کنیم و سپس کنار می گذاریم.
2. پس از پخت اسفناج ها در یک قابلمه ، جو پرک را همراه آب مرغ روی حرارت قرار می دهیم تا جو پرک هم بپزد. پیاز را هم به صورت نگینی و ریز خرد کنید و کنار بگذارید. سیر را هم با رنده به صورت ریز رنده کنید و آن را هم کنار بگذارید.
3. پس از اینکه مواد سوپ را آماده کرده ایم کره را همراه پیازهای خرد شده در داخل قابلمه ای که برای پخت سوپ آماده کرده ایم بر روی حرارت قرار می دهیم و تفت می دهیم سپس سیر رنده شده را هم به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم.
4. در این مرحله اسفناج های پوره شده را به همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند. سپس جو پرک پخته شده با آب مرغ را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
5. بعد از اینکه سوپ اسفناج پخت و به غلظت دلخواه رسید حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و خامه را اضافه می کنیم و سوپ را هم می زنیم تا به طور کامل خامه وسوپ در هم حل شوند. در انتها مقدار کمی لیمو ترش اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ اسفناج خوشمزه و خوش طعمی داشته باشید.