0

طرز تهیه خامه فرم گرفته

 
niloofar69
niloofar69
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1397 
تعداد پست ها : 212
محل سکونت : آذربایجان غربی

طرز تهیه خامه فرم گرفته

خامه فرم گرفته ، خامه قنادی ، طرز تهیه خامه فرم گرفته ، دستور پخت خامه قنادی با خامه پاستوریزه صبحانه ، khame-form-gerefte
دستور پخت خامه قنادی با خامه صبحانه

مراحل تهیه خامه فرم گرفته

همان طور که می دانید در خامه های پاستوریزه مقداری آب اضافه وجود دارد و باید آب آن را کاملا جدا کنید پس از جدا کردن آب خامه در یک ظرف فلزی بزرگ خامه را به همراه نصف شکر می ریزیم و با قاشق به آرامی هم می زنیم تا شکر و خامه باهم مخلوط شوند. در این مرحله نیازی به استفاده از همزن نیست و دلیل اینکه از ظرف فلزی بزرگ استفاده می کنیم این است که خامه در مرحله آخر پس از هم زدن حجمش چند برابر خواهد شد.

پس از اینکه مخلوط خامه و شکر را هم زدید کاسه فلزی را داخل فریز می گذاریم و صبر می کنیم تا کمی خامه یخ بزند. مدت زمانی تقریبی برای یخ زدن نسبی خامه با توجه به دمای فریزر حدود 30 تا 45 دقیقه می باشد.

وقتی که متوجه رگه های یخ داخل خامه شدیم ظرف خامه را از فریزر بیرون می آوریم و با همزن برقی خامه یخ زده را به مدت 5 تا 10 دقیقه هم می زنیم تا خامه کاملا یکدست و شل شود. سپس باقی مانده شکر را به ظرف خامه اضافه می کنیم و دوباره با همزن هم می زنیم.

توجه کنید هم زدن خامه را تا زمانی که خامه کاملا سفت شود ادامه می دهیم سفتی خامه باید در حدی باشد که وقتی ظرف خامه را پشت و رو می کنیم از ظرف سرازیر نشود در این صورت خامه فرم گرفته شما آماده استفاده است.

شما می توانید برای خامه فرم گرفته خود از اسانس های مختلف مانند وانیل یا حتی از انواع رنگ های خوراکی استفاده کنید و خامه خود را به هر رنگی که دوست دارید دربیاورید. این خامه قابلیت نگهداری در فریزر را دارد و شما تا مدت ها می توانید آن را در فریزر نگهداری کنید. البته باید از ظرف کاملا دربسته برای این کار استفاده کنید چون خامه بوی سایر مواد را خیلی زود جذب می کند.

جمعه 18 آبان 1397  1:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها