0

اهدای هدایای کاربران برتر راسخون

tanhafarhad
tanhafarhad
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 637

پاسخ به:اهدای هدایای کاربران برتر راسخون

از دوستان راسخونی بابت زحماتی که برای هر چه پربارتر شدن این سایت و افزایش آگاهی کاربران می کشن کمال تشکر رو دارم. ولی میدونیم که در این هم همه ها و شلوغی های رسانه ای و شبکه های اجتماعی و... با هزینه های بالا برای پیشبرد اهدافشون، ما هم باید به جذابیت های مسیری که میخوایم جوون های خوبمون رو با خودمون همراه کنیم و ان شاء الله در مسیر درست حفظشون کنیم،بی افزاییم و  سرمایه گذاری کنیم در این راه!

ان شاء الله که بتونیم روز بروز در کنار هم دیگه بر کاستی ها غلبه کنیم و شاهد پیشرفت و صمیمیت در سایت راسخون باشیم.

یا علی مدد

سه شنبه 29 آبان 1397  8:08 PM
تشکرات از این پست
lotfi64431 sayyed13737373 javid1000 mehdi0014 salma57 ravabet_rasekhoon ehsan007060 emamedavazdah
lotfi64431
lotfi64431
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1527

با سلام خدمت شما زحمت کشان

میخواستم بابت اینکه مرا بعنوان یکی از کاربران برتر معرفی نمودید تشکر نمایم و اگر انتخاب هم نمیشدم باز هم توی این سایت هستم همانطور که همیشه در تمام مسابقات سایت شرکت مینمایم ولی بعضی وقتها همون حسنه هایی که به همه میرسید به من هم میرسید ولی باز هم امدم و خواهم آمد تا وقتی که هستم

سه شنبه 29 آبان 1397  9:10 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 javid1000 mehdi0014 salma57 ravabet_rasekhoon ehsan007060 emamedavazdah
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

با عرض سلام و وقت بخیر و خسته نباشید خدمت تمام راسخونی های گل.

نخست تشکر می کنم از این بابت که بنده را نیز یکی از کاربران برتر معرفی فرمودید.

من از زمانی که عضو راسخون شدم( مهر 88) تا به امروز دوستان گل زیادی را در این انجمن پیدا کردم که هر کدام راهگشای راهی جدید و پر منفعت برای من بوده است. به خصوص آقای mohammad_43 که چه دوران هایی در این انجمن داشتیم در زمانی که من مدیر تالار خانواده بودم و ایشان مدیر تالار گردشگری. یا آقای Farshon عزیز و یا دیگر دوستان گرامی.

خلاصه با راسخون و جوایز راسخون خاطره ها داشتیم. 

امید است راسخون روز به روز بهتر گشته و در پیشبرد اهداف معنوی پیشگام باشد.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 30 آبان 1397  10:02 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 javid1000 salma57 mehdi0014 siryahya ravabet_rasekhoon ehsan007060 emamedavazdah
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

با سلام و عرض ادب.. وقتتون بخیر و شادی.. یادش بخیر.. یادمه روزی بود برای قرار گرفتن در بین کاربران برتر و رقابت سالم پست های زیادی..در تالارهای تلفن همراه مقالات کنکور دانشگاه دانشجو و.. ارسال میکردیم و انتخاب میشدیم..یاد ایام همیشه شیرین.. الانم که بعد مدتی بازم انتخاب شدیم.. خواستم بگم.. ضمن عرض تشکر از زحمات فراوان.. دوستان عزیز و دست اندرکاران راسخونی.. مخصوصا حاج اقا منتظمی عزیز.. که با انرژی مثبت و روحیه عالیشون.. باعث فعالیت هرچه بیشترمون در این محیط سالم فرهنگی علمی دینی و مذهبی میشن.. خسته نباشید و خدا قوت..

ان شاء الله اگر نیت ما قدم صادقی باشد برای رضایت امام زمانمان (عج)..

به امید پیشرفت هر چه بیشتر پرتال فرهنگی اجتماعی راسخون..

التماس دعای خیر..

یاعلی

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

چهارشنبه 30 آبان 1397  3:24 PM
تشکرات از این پست
salma57 mehdi0014 siryahya ravabet_rasekhoon sayyed13737373 emamedavazdah
rezahossiny
rezahossiny
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1677

ممنون از راسخونیها .خدا قوت

پنج شنبه 1 آذر 1397  6:30 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon sayyed13737373 emamedavazdah
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب

تشکر از لطف شما

حقیقش چند روزی بود گهگاه به انجمن سر میزدم‌ ولی به خاطر همون مساله پنجره های اضافی که روی اعصاب من رژه میرن، ترجیح میدادم جز صفحه اول انجمن، و مرور چند دقیقه ای تیترهای صفحه اول، روی تاپیکی کلیک نکنم. حتی ورود به نام کاربری هم ....

باز نگین فقط اعتراض می کنم

فعالیتم در حدی نبود که شایسته اهدای هدیه باشم، از لطف شما ممنونم.

مدتی هم بود نام‌کاربری و تشکر  و پست خیلی از کاربران فعال رو نمی دیدم. 

امیدوارم اهدای هدیه و حضور همه کاربران نام برده شده در این تاپیک، آغاز دوباره ای باشه برای فعالیت و حضور بیشتر همه ی این عزیزان

جمعه 2 آذر 1397  1:26 AM
تشکرات از این پست
siryahya ravabet_rasekhoon ehsan007060 amirali123 sayyed13737373 borkhar emamedavazdah
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

میلاد آخرین پیامبر خدا حضرت ختمی مرتبت محمدبن عبدالله(ص) رسول گرامی اسلام و هفته وحدت و هفته بسیج را به همه عزیزان دست اندرکار سایت و راسخونی های عزیز تبریک میگویم.

از مسئولین و مدیران محترم راسخون که در این شرایط جامعه که ارزش ها در حال نابودیست و ضدارزش های زیادی در حال جایگزین شدن است،کمر همت بسته و کار فرهنگی انجام میدهند سپاسگزارم.قطعا هر یک از راسخونی های عزیز سهم مهمی در این کار بزرگ و ارزشی یعنی پربار شدن سایت راسخون داشته و دارند و بنده هم چند سالی هست که از مطالب و نکات خوب سایت و دوستان استفاده کرده و اگر چه مشغله زندگی و کار باعث شده فرصت رسیدگی و حضور کمتری در جمع عزیزان را داشته باشم اما سعی کرده و میکنم تا حد مقدور همراه شما باشم.

به نظر بنده تلاش خوب و پشتکار همه عزیزان راسخونی و مدیران محترم تالارها و انجمن ها و اعضاء محترم راسخون باعث تغییرات مثبت زیادی در سایت شده و خواهد شد و بنده هم آرزوی توفیق همه عزیزان و دست اندرکاران این مجموعه فرهنگی را دارم و برای همه شما دعا خواهم کرد.

در پناه امام زمان (عج) موفق و سربلند باشیید.

جمعه 2 آذر 1397  11:01 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ehsan007060 amirali123 aftabm sayyed13737373 emamedavazdah
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

ممنون از راسخون که منو انتخاب کرد، لطفا فروشگاه رو هم راه اندازی کنید smiley

جمعه 2 آذر 1397  11:46 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon amirali123 aftabm sayyed13737373 5305am emamedavazdah
niny200527
niny200527
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1273

با سلام فروشکاه رو اگه ممکنه راه اندازی نمایید تا ما بتوانیم از حسنه هایمان استفاده کنیم

جمعه 2 آذر 1397  6:59 PM
تشکرات از این پست
amirali123 aftabm sayyed13737373 5305am ravabet_rasekhoon emamedavazdah
lotfi64431
lotfi64431
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1527

با سلام و عرض خسته نباشید

فروشگاه رو راه اندازی نمایید تا حسنه هایمان بلا استفاده نمانند     ممنون

جمعه 2 آذر 1397  7:00 PM
تشکرات از این پست
amirali123 aftabm sayyed13737373 5305am ravabet_rasekhoon
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1979

با سلام فروشکاه رو اگه ممکنه راه اندازی نمایید تا ما بتوانیم از حسنه هایمان استفاده کنیم

دوشنبه 5 آذر 1397  2:30 PM
تشکرات از این پست
aftabm sayyed13737373 5305am ravabet_rasekhoon emamedavazdah
5305am
5305am
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 101

با سلام و آرزوی توفیق روز افزون برای شما راسخونی های گرامی. از تلاش شما بسیار ممنونم و امیدوارم راسخون روز به روز بهتر و بهتر بشه. ان شاا... موفق و سلامت باشید. 

چهارشنبه 7 آذر 1397  4:22 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 ravabet_rasekhoon emamedavazdah
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام و تشکر

به امید بازگشت راسخون به روزهای اوج خودش هستیم!

جمعه 9 آذر 1397  9:23 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon emamedavazdah
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
پنج شنبه 15 آذر 1397  11:59 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول montazer2

با سلام

راسخون روز به روز بد تر از دیروز 

حیف

با سلام و عرض ادب و احترام

کاربر گرامی و همراه راسخونی با سپاس از مشارکت شما در این تاپیک ، به اطلاع شما بزرگوار می رسانیم مطلبی که در این تاپیک به عنوان اعتراض یا انتقاد نوشته اید خالی از اشکال نیست ، عدالت و انصاف در رعایت اهداء هدایا به صورت نقدی و غیر نقدی سالیان متمادی است که در انجمن با توجه به معیارهای معین و مشخص به کاربران فعال و برتر تقدیم می گردد .لذا مطلب شما باعث شد فعالیت شما بزرگوار را در سال 96 و 97 بررسی نماییم ، تا  کاربران انجمن راسخون که این مطلب را مطالعه می نمایند حق مطلب و انصاف در رعایت عدالت را در ارزشیابی از کاربران  بیشتر مورد نظر داشته باشند ، نتیجه بررسی فعالیت شما در انجمن این شد ( شما از تاریخ 1395/9/20 تا 1397/3/23) هیچ فعالیتی در انجمن راسخون نداشته اید  و در طول سال 97 تا کنون  کل پست های ارسالی شما کمتر از 100 پست می باشد .از طرفی پست های ارسالی شما صرفا پاسخ به بعضی مسابقات بوده و هیچ مطلب کیفی در ارسال های شما وجود نداشته است ، جای تعجب است با توجه به این فعالیت ضعیف و سابقه ی طولانی که در راسخون دارید . چه انتظاری از انجمن و مسئولین راسخون داشته اید که اینگونه اعتراض کرده اید بهتر این بود که کلمه حیف را اینگونه کامل میکردید ( حیف از اینکه من نتوانستم در تالارهای انجمن راسخون  مشارکت فعال داشته باشم ) از شما و دیگر همراهان راسخونی خواهشمندیم در ارائه نظرات و انتقادات همه ی جوانب را در نظر بگیرد تا با عدم اطلاع از کم و کیف کار و با چشمانی بسته باعث شبهه افکنی در افکار کاربران فهیم و فعال و غیر فعال انجمن نشویم .در پایان ضمن تشکر از کاربران عزیز راسخون بالاخص انجمنی ها و برترین ها منتظر انتقادهای سازنده و پیشنهادات و نظرات شما در ارائه برنامه های اجرا شده و طرح های اینده می باشیم .

با سپاس مدیر انجمن راسخون

ملت اعصاب ندارند ها

حالا یه متنی هم حواله ما نکنین 😀

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
جمعه 16 آذر 1397  12:03 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها