0

شیردهی مادران مبتلا به دیابت

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

شیردهی مادران مبتلا به دیابت



 
 
شیردهی مادران مبتلا به دیابت,دیابت دوران بارداری,دیابت مادران شیرده  شیردهی به افراد مبتلا به دیابت بارداری، کمک میکند که بعد به دیابت نوع یک مبتلا نشوند
 
برخی از زنان در طول بارداری به دیابت بارداری مبتلا می‌شوند. اگر شما نیز دچار دیابت بارداری بوده‌اید، ممکن است برایتان نگرانی‌هایی در مورد شیردهی به نوزاد پیش آمده باشد. در این مطلب می‌توانید با امکان شیردهی در صورت ابتلا به دیابت بارداری و همچنین مزایای شیردهی برای مادر و نوزاد با وجود ابتلای مادر به دیابت بارداری آشنا شوید.

اینکه گفته می شود خانم های مبتلا به دیابت نمی توانند شیر بدهند ادعایی بی پایه و اساس است. دیابت شرایطی است که در آن بدن برای تبدیل گلوکز به انرژی نمی تواند به اندازه کافی انسولین ترشح کند. انسولین هورمونی است که نقش مهمی در شیردهی ایفا می کند. دیابتتان چه نوع 1، نوع 2 و یا دیابت بارداری باشد اگر می توانید باید از شیر خود به کودکتان بدهید. اگر مبتلا به دیابت بارداری هستید، شیردهی می تواند کمک کند بعدها به دیابت نوع یک مبتلا نشوید.

 
فواید شیردهی در زمان ابتلا به دیابت بارداری:
شیر مادر بدلیل دارا بودن مواد مغذی و آنتی بادی‌های لازم جهت رشد نوزاد، یک غذای بسیار مطلوب می‌باشد. هنگام ابتلا به دیابت بارداری، فواید اضافی در ارتباط با شیردهی موجود می‌باشد. برای مثال، در بعضی مواقع، دیابت بارداری باعث کاهش قند خون نوزاد می‌گردد، در صورتی که قند خون نوزاد پایین باشد، شیردهی (به واسطه فراهم آوردن یک دوز گلوکز که براحتی جذب می‌گردد) به افزایش قند خون او کمک می‌نماید.


آغوز، شیر زرد رنگی است که در چند روز نخست پس از تولد نوزاد، در بدن مادر به مقدار کم تولید میشود،آغوز به رشد وتکامل دستگاه گوارش نوزاد کمک نموده و بسیار زود هضم می‌باشد.


شیردهی میتواند بواسطه دفع سریع "بیلی روبین" اضافی (رنگدانه‌های سرخ مایل به زرد که در خون و پیشاب وجود دارد و زیادی آن موجب یرقان می‌گردد) به بهبود یرقان کمک نماید. شایان ذکر است که یرقان در نوزادان مادران مبتلا به دیابت بارداری بسیار شایع می‌باشد.


نوزاد مادران مبتلا به دیابت بارداری، همچنین دارای ریسک بالایی جهت ابتلا به دیابت نوع 2 در بزرگسالی می‌باشند، با این حال،  شیردهی می‌تواند این ریسک را کاهش دهد. تحقیقات در این زمینه همچنان در حال جریان می‌باشد.


شیردهی همچنین می‌تواند ریسک اضافه وزن (عامل دیگری جهت ابتلا به دیابت نوع دوم در بزرگسالی) را کاهش دهد.


شیردهی فواید بسیار زیادی در دراز مدت برای شما به همراه خواهد داشت، بدین صورت که هورمون‌هایی که بدن در طی دوران شیردهی تولید مینماید، به ایجاد تعادل در قند خون کمک نموده و بدین ترتیب،  باعث کمک به تسریع بهبودی شما بواسطه دیابت دوران بارداری خواهد گردید.


شیردهی ریسک گسترش دیابت نوع 2 را پس  از بارداری کاهش داده و همچنین تثبیت وزن ایده آل و مطلوب را پس از زایمان آسان‌تر می‌نماید.

 

شیردهی مادران مبتلا به دیابت,دیابت دوران بارداری,دیابت مادران شیرده شیردهی مخصوصا زمانی که مبتلا به دیابت هستید توسط پزشکان توصیه می شود


 توصیه هایی برای مادران شیرده مبتلا به دیابت:
شیردهی مخصوصا زمانی که مبتلا به دیابت هستید توسط پزشکان توصیه می شود. همچنین باید مرتب سطح گلوکز خونتان را چک کنید تا مطمئن شوید ثابت است. در اینجا توصیه هایی را در اختیارتان قرار می دهیم تا از سلامت خود و کودکتان محافظت نمایید:

1- تعداد دفعات غذا خوردنتان را افزایش دهید و حداقل 5 تا 10 مرتبه در روز قند خونتان را چک کنید.

2- علاوه بر صبحانه، ناهار و شام، باید سه میان وعده کوچک نیز میل نمایید.

3- اگر مادری دیابتی هستید، باید بعد از گذشت 6 ماه به کودکتان غذای جامد بدهید. حداقل 6 ماه شیردهی بیشترین اهمیت را دارد.

4- بعد از به دنیا آمدن بچه ممکن است کمی طول بکشد که شیر بیاید.

5- اگر هنوز به شیردهی نرسیدیدی، در این چند روز می توانید با فرمول های ضد حساسیت کودک را تغذیه کنید. این کار را تنها پس از مشورت با پزشک انجام دهید.

6- بعد از اینکه به خانه آمدید مرتب وزن کودک را چک کنید تا مطمئن شوید همه چیز درست است.

7- قبل از شیر دادن به کودک باید مقدار زیادی غذای حاوی پروتئین و کربوهیدرات مصرف کنید.

tasnimnews.com

 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

پنج شنبه 10 آبان 1397  9:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها