0

رفع خستگی و استرس

newshaan
newshaan
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 45

رفع خستگی و استرس

سلام دوستان. من همش سریع انرژیم کم می‌شه مدامم سردرد دارم. می‌دونی چه دمنوشی برای رفع خستگی و سردرد مناسبه؟؟؟ سردرد شدیدم همش باعث میشه همه کارام بمونه و انبار بشه. 

چهارشنبه 18 مهر 1397  1:32 PM
تشکرات از این پست
sadsad100
sadsad100
کاربر جدید
تعداد پست ها : 18

پاسخ به:رفع خستگی و استرس

سلام عزیزم. من خیلی برای حل این مشکل قرص مصرف کردم اما خوب نشده بودم تااینکه دیگه از دمنوش های گیاهی استفاده کردم. واقعا نتیجشو تو خودم دیدم. به شما هم همینو پیشنهاد می کنم

چهارشنبه 18 مهر 1397  1:34 PM
تشکرات از این پست
newshaan
newshaan
کاربر تازه وارد

منم از قرص خسته شدم. اینقد دارو مصرف کردممعده ام ضعیف شده. شما چه دمنوشی استفاده کردید؟؟

چهارشنبه 18 مهر 1397  1:36 PM
تشکرات از این پست
sadsad100
sadsad100
کاربر جدید

من خودم از دمنوش گل گاوزبان اسفاده کردم که خودش با لیمو، زیرفون و سنبل الطیب ترکیب شده. خیلییییییی تاثیر داره. البته به صورت تی بگ خریدم که خیلی راحت هم میشه آمادش کرد.

چهارشنبه 18 مهر 1397  1:39 PM
تشکرات از این پست
newshaan
newshaan
کاربر تازه وارد

واقعا؟؟؟ شنیده بودم گل گاوزبان برای سردرد خیلی خوبه . سردردم رفع می‌کنه . شما از کجا تهیه کردید؟؟؟ می‌شه اینترنتی خم خرید؟؟ چون سرکار میرم وقت کافی برای رفتن به فروشگاه ندارم..sad

چهارشنبه 18 مهر 1397  1:41 PM
تشکرات از این پست
sadsad100
sadsad100
کاربر جدید

اره. اتفاقا منم اینترنتی خریدم. الان فصل پاییزه و این دمنوش بیشتر بهت می چسبه. من از فروشگاه اینترنتی نیوشا نوش، این دمنوشو تهیه کردم. وقتی وارد سایت شدی می تونی تو قسمت انواع دمنوش نیوشا ، دمنوش گل گاوزبان لیمو زیرفون و سنبل الطیب و پیدا کنی و بخری.
حتی میشه با مشاوران دمنوش نیوشا در مورد خواص این دمنوش هم مشورت کنی چون همشون راهنمای مصرف دارن.

اینم سایتشه عزیزم: https://newshanoosh.com

چهارشنبه 18 مهر 1397  1:48 PM
تشکرات از این پست
newshaan
newshaan
کاربر تازه وارد

ممنون از راهنمای تون. حتما به این سایت مراجعه می‌کنم. انشالله که با مصرف این دمنوش جواب بگیرم.

چهارشنبه 18 مهر 1397  1:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها