کباب مرغ یونانی یکی از انواع کباب های کشور یونان است که به خاطر طعم خوبش در کشورهای زیادی طبخ می شود. این کباب خوشمزه و مجلسی شباهت های زیادی به جوجه کباب ما ایرانی ها دارد. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت کباب مرغ یونانی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب مرغ یونانی |
سینه مرغ |
۵۰۰ گرم |
سیر |
۲ حبه |
روغن زیتون |
۳ قاشق غذاخوری |
آبلیمو |
۲ قاشق غذاخوری |
پودر جعفری |
۲ قاشق سوپخوری |
پودر اورگانو |
نصف قاشق سوپخوری |
آویشن |
۱ قاشق سوپخوری |
نمک و انواع ادویه |
به میزان کافی |
طرز تهیه کباب مرغ یونانی
ابتدا گوشت مرغ را به قطعات ۲ سانتی خرد می کنیم و در یک کاسه مناسب می ریزیم. سیر رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ریخته و پودر جعفری، پودر اورگانو، آویشن، آب لیموی تازه، روغن زیتون ، نمک و فلفل سیاه را به مدت ۲ دقیقه خوب مخلوط کنید
و سپس در هر سیخ چوبی ۳ تا ۴ تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت ۸ دقیقه الی ۱۰ دقیقه با درجه زیاد کباب پز برقی و یا مدت ۵ الی ۶ دقیقه برای هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کردنی، سرخ نمایید
و با دیپ ماست میل نمایید. این غذا را با گوشت گوسفند هم می توان طبخ نمود. برای تزیین کباب مرغ یونانی می توانید از سبزیجات استفاده نمایید. کباب مرغ یونانی را بدون نان یا برنج سرو می کنند البته ما ایرانی ها می توانیم آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنیم.