0

ادویه دار کردن آجیل

 
yassimanusha
yassimanusha
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 3101
محل سکونت : تهران

ادویه دار کردن آجیل

دستور تهیه این آجیل خیلی راحت است و درون ظرف در بسته تا دو هفته قابل نگه داری می باشد.

 

 

مواد لازم برای تهیه این آجیل:

سفیده یک تخم مرغ بزرگ                   شکر: یک چهارم پیمانه                   نمک: یک قاشق چای خوری                      پودر چیلی: نصف قاشق چای خوری                پودر فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چای خوری                           پودر زیره: یک دوم قاشق چای خوری                           آجیل: دو و نیم پیمانه (گردو، بادام، فندق و.....)

 

طرز تهیه:

فر را از قبل روی دمای 300 درجه سانتی گراد گرم کنید.                  سفیده تخم مرغ را تا حدی که کف کند هم بزنید.               تمام مواد باقی مانده را بجز آجیل ، با هم مخلوط کنید سپس آن ها را درون سفیده تخم مرغ بریزید و هم بزنید.                           آجیل را به مخلوط فوق آغشته کرده و به صورت یک لایه بر روی کف قالب پخت که چرب نباشد، پهن کنید.                      آجیل را درون فر به مدت 15 دقیقه حرارت دهید سپس از فر خارج کرده و کمی آن ها را هم بزنید و مغزهایی که به هم چسبیده را از هم جدا کنید سپس حرارت را به 250 درجه کاهش دهید و دوباره قالب را درون فر قرار داده و به مدت 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه ای متوسط شوند حرارت دهید.                              قالب را از فر بیرون آورید و محتوای آن را درون یک سبد فلزی خالی کنید و مغزهای به هم چسبیده را از هم جدا کنید و بگذارید خنک شوند. توجه: آجیل ها هر چه بیشتر درون سبد فلزی بمانند و هوا در آن ها جریان پیدا کند، ترد تر می شوند.

worldfood.ir

یاس

پنج شنبه 23 دی 1389  8:58 AM
تشکرات از این پست
ahmadfarm
دسترسی سریع به انجمن ها