دستور تهیه این آجیل خیلی راحت است و درون ظرف در بسته تا دو هفته قابل نگه داری می باشد.
مواد لازم برای تهیه این آجیل:
سفیده یک تخم مرغ بزرگ شکر: یک چهارم پیمانه نمک: یک قاشق چای خوری پودر چیلی: نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چای خوری پودر زیره: یک دوم قاشق چای خوری آجیل: دو و نیم پیمانه (گردو، بادام، فندق و.....)
طرز تهیه:
فر را از قبل روی دمای 300 درجه سانتی گراد گرم کنید. سفیده تخم مرغ را تا حدی که کف کند هم بزنید. تمام مواد باقی مانده را بجز آجیل ، با هم مخلوط کنید سپس آن ها را درون سفیده تخم مرغ بریزید و هم بزنید. آجیل را به مخلوط فوق آغشته کرده و به صورت یک لایه بر روی کف قالب پخت که چرب نباشد، پهن کنید. آجیل را درون فر به مدت 15 دقیقه حرارت دهید سپس از فر خارج کرده و کمی آن ها را هم بزنید و مغزهایی که به هم چسبیده را از هم جدا کنید سپس حرارت را به 250 درجه کاهش دهید و دوباره قالب را درون فر قرار داده و به مدت 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه ای متوسط شوند حرارت دهید. قالب را از فر بیرون آورید و محتوای آن را درون یک سبد فلزی خالی کنید و مغزهای به هم چسبیده را از هم جدا کنید و بگذارید خنک شوند. توجه: آجیل ها هر چه بیشتر درون سبد فلزی بمانند و هوا در آن ها جریان پیدا کند، ترد تر می شوند.
worldfood.ir