0

آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی

meysoondotcom
meysoondotcom
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

۳ گام طلایی برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار اینترنتی-قسمت اول

به تجربه متوجه این موضوع شدم که علت تمام ناکامی ها و شکست های ما انسانها در رسیدن به اهداف و رویاهامون (از جمله موفقیت در کسب و کار اینترنتی) فقط یک جمله است:

برنامه هایی رو دنبال میکنیم که برای آدم فضایی ها نوشته شده و نه برای انسان

زمینی!!!!

بارها برای ههمون پیش اومده که آرزو داشتیم توی یه دوره خاصی شرکت کنیم تا بتونیم موفق بشیم و فکر میکردیم اگه بتونیم توی اون دوره شرکت کنیم به همه آرزوهامون میرسیم

و یا فکر میکردیم اگه یه فرد خاصی مربی شخصی ما بود میتونستیم به اوج برسیم

یا با خودمون فکر میکردیم اگه سرمایه اولیه برای کسب و کارمون رو میداشتیم الان میلیاردر بودیم

یا اینکه اگه توی یه کشور دیگه بودیم الان رئیس جمهور بودیم و ….

اما در عمل اتفاقی که میفته اینه:

روزهای اول با ذوق و شوق اون هدف رویایی خودمونو دنبال میکنیم و رفته رفته اون هیجان اولیه فروکش میکنه و به بوته فراموشی سپرده میشه و بهمین راحتی ، نه تنها توی اون زمینه خاص به موفقیت نرسیدیم بلکه یه شکست دیگه به شکست های زندگیمون اضافه شد و این در حالی بود که توی اون دوره خاص شرکت کرده بودیم و تمام نقشه راه رو بلد بودیم!!!!

چه اتفاقی میفته که نمیتونیم با وجود اینکه تموم ابزارهای لازم برای شروع یه کار جدید رو دراختیار داریم باز هم درجا میزنیم و نمیتونیم به سمت هدفمون حرکت کنیم؟

اکثر نسخه هایی که برای موفقیت توی کسب و کار اینترنتی پیچیده میشن دارای یک مشکل اساسی و بسیار بزرگ هستند:

این نسخه ها اکثرا برای ابر انسان ها نوشته میشن نه برای افراد معمولی و بعد انسانی اون فرد رو در نظر نمیگیرن…

دوست خوبم پشت پرده رازی وجود داره که از فرط پیدایی ، پنهان باقی مونده و اون راز اینه:” همه ما انسان هستیم و از روابط انسانی پیروی میکنیم”

وضعیت روحی و روانی فرد در رسیدن به موفقیت نقش کلید داره و توی اکثر برنامه ریزی های خودمون نقش این فاکتور اصلی و کلیدی رو در نظر نمیگیریم.

به خاطر بیارید روزهایی رو که از دنده چپ بیدار میشید و با زمین و زمان سر جنگو دعوا دارید و چقدر شرایط روحی بدی دارید،

و روزهایی که بسیار خوشحالید و احساس تازگی و سرزندگی دارید و دوست دارید چند برابر روزای دیگه جنب و جوش داشته باشید

و بقول شاعر:

کی شعر و طرب خیزد ، خاطر که حزین باشد…

“عوامل روحی و روانی مهمترین عامل در رسیدن به موففیت در هر زمینه و از جمله موفقیت در کسب و کار اینترنتی است.”

در ادامه مقاله نقش عوامل روحی که با کنترل اونها میتونید توی هر زمینه ای(از جمله کسب و کار اینترنتی) به موفقیت برسید رو باهم بررسی میکنیم و سعی میکنیم برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی اونها رو بکار ببندیم:

گام اول در رسیدن به موفقیت در کسب و کار اینترنتی: اصل نگهداری

یعنی تا جای ممکن از منفی ها دوری کن. از منفی هایی که می شود فاصله گرفت، فاصله بگیر…

دوستی که دوستی با او برای تو ضرر داره با او دوستی نکن، تا میری خونشون شروع میکنه به غر زدن، میخاد به بالا و پایین مملکت و شهر و هر کی

میتونه فحش بده!!!

حالا در نظر بگیر میخای بهش بگی رضا میخام کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنم نظرت چیه؟

زرت جوابتو میده:نمیخاد کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنی بجاش برو وام بانکی خودتو واریز کن که هی به ضامنت زنگ نزنن!!!

تمام تلاش هایی که ما می کنیم رو یه دوست منفی میتونه از بین ببرد….

بیخود نیست که میگن هر شخص برایند ۵ نفر از صمیمی ترین دوستاشه.

افکارمون در حد دوستانی که بیشترین معاشرت رو باهاشون داریم بالا میره.

درآمدمون میانگین درآمد ۵ نفر از صمیمی ترین دوستانمونه

حرف زدمونم شبیه نزدیک ترین دوستانی میشه که باهاشون تماس داریم

از دوستان منفی خودت حذر کن.چون باعث میشن با انرژی منفی خودشون اهداف شما

رو هم تحت تاثیر قرار بدن و موج منفی بهت پرتاب کنند.یادت باشه زغالهای خاموش رو کنار

زغالهای روشن قرار میدن و این اثر همنشینه….

برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی خودتون خواهشا با دوستان و نزدیکانی که موج منفی هستند نه مشورت کنید و نه معاشرت.

چون بهتون انرژی منفی پرتاب میکنند و وقتی یه تعداد خاصی از افراد

متخصصین علم مطبوعات ، اون هایی که در دانشگاه های دنیا، گرایش های علم مطبوعات رو تدریس می کنند، معتقدند که ما در مطبوعات روزنامه ها و

مجلاتی رو داریم که بهش میگیم “نشریات زرد”نشریات زرد، نشریاتی هستند که مخاطبشون عام است، همه ی مردم اند .اگر مجله ای باشد در مورد

اقتصاد همه نمی خونینش. بعضی ها میخونینش. اگر مجله ای باشد در مورد کامپیوتر یا الکترونیک همه نمی خونینش. بعضی ها میخونینش، ولی

مطبوعات زرد مطبوعاتی هستند که همه می خوننش. کارگر می خونه، مهندس می خونه، بیکار می خونه، پزشک می خونه، استاد دانشگاه می

خونه.

متخصصین علم مطبوعات معتقدند که:” مطبوعات زرد، برای اینکه فروش

بکنند، بیش از حد غلو می کنند و مسئله رو بزرگ می کنند در حالی که

مسئله آنقدر ها هم بزرگ نیست، بیش از حد به بیان جزئیات می پردازند،واین

غلو کردن و پرداختن به جزئیات مردم را دچار تشویش، نگرانی و اضطراب می

کند.

همین الان یه نگاهی به کانال های تلگرامی که توش عضو هستید بزنید و ببنید چه تیترهایی میزنند:

“سقوط ارزش ریال با سرعت نور”

“انفجار در اهواز با دهها کشته و زخمی”

“قیام رب و گوجه فرنگی ”

“گرانی به پوشک بچه هم رسید”

“قتل در ایستگاه مترو”

“ورود داعش از مرزهای غربی و…”

پس از منفی هایی که می شود فاصله گرفت فاصله می گیریم.

دو نفر دارن دعوا می کنن، دویست نفر جمع میشن دور شون… .الان چشمش رو در میاره”.

بعضی ها که دیگه بدترن. دو نفر دعوا می کنن، دویست نفر میوفتن به جون هم برای اون دو تا….

اگر میتونی کمک کنی خوب پیاده شو و کمک کن ولی اگر نمی تونی لازم نیست وایسی

امام صادق فرمودند که از پدر شنیدم: ” ترک اموری که برای تو سودی ندارد،

نشانه ی اسلام توست”. به چه درد من می خوره که

ببینم دو نفر دارن شکم هم دیگه رو پاره می کنن!!!

اصلا حدیث داریم که تا کاری به موفقیت نرسیده از اون کار با کسی حرف نزنید میدونید چرا؟

چون تا بری به دوستان و نزدیکانت بگی فلان کسب و کار رو میخام استارت کنم ،شروع میکنند به آیه یاس خوندن و موج منفی پرت کردن و هزار و یک دلیل برات میارن که نمیشه و اگه بری شکست میخوری.

حالا در نظر بگیر فردی رو که با هزار امید و آرزو اومده تا کسب و کار اینترنتی خودش رو راه بندازه و به موفقیت برسه.وقتی میاد و با دوستاش موضوع رو در میون میزاره و توقع دارید دوستانش چه رفتاری باهاش دارن؟

میان میگن افرین به تو ما مطمئنیم که میتونی درکسب و کار اینترنتی خودت به موفقیت برسی و حسابی حمایتش میکنن؟ یا اینکه از همون لحظه اول سرکوفت و مسخره کردنشو توی دستور کار خودشون قرار میدن ؟

میدونی چرا؟

چون خودشون هیچ دستاورد مهمی توی زندگیشون ندارند و از اینکه شما بتونی به موفقیت برسی حس بدی پیدا میکنند.

پس دوست خودم شرط اول برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی که از افراد و اخبار و کلا چیزای منفی دوری کنی و تا حصول نتیجه با افراد منفی معاشرت نکنی.

بعدها موفقیتت اینقدر سر و صدا میکنه که همشون خبردار میشن.فعلا چراغ خاموش حرکت کن….

گام دوم در رسیدن به موفقیت در کسب و کار اینترنتی: عدم ترس و حساسیت

اصل دوم در رسیدن به موفقیت در کسب و کار اینترنتی عدم ترس و حساسیته.عدم حساسیت یعنی چی؟

حساسیت یعنی جذب شرایطی که ازش میترسیم.

شنیدی میگن:

مار از پونه بدش میاد دم لونش سبز میشه

هرچی ازش بترسی سرت میاد

آمد بسرم از آنچه میترسیدم

قبل از اینکه ارتباط عدم و حساسیت و موفقیت در کسب و کار اینترنتی رو براتون توضیح بدم قبلش این داستانو بخونید:

یه آقایی تعریف می کرد که:

من توی آپارتمان زندگی می کردم، و آدمی هستم که به سر و صدا به شدت حساس ام، طبقه ی بالای ما چهار پنج تا بچه داشتن، این بچه ها صبح

تا شب یا رژه میرفتن یا کشتی می گرفتن، هر چی میرفتم می گفتم لطفا این بچه ها رو ساکت کنید گوش نمی دادن دیدم فایده نداره.

گفتم این ها رو نمیشه ساکت کرد ولی خونه ام رو می تونم عوض کنم. خونه ام رو فروختم، به کسی که خونه رو خرید گفتم من چند ماهی میشم

مستاجر خود شما تا یه خونه پیدا کنم هر خونه ای که می رفتم و می دیدم پسند نمی کردم چون که سر و صدا داشت. چهار ماه نتونستم خونه بخرمو

توی این چهار ماه قیمت خونه ها رفت بالا.

دیدم ای دل قافل اگه با پولم خونه نخرم، مجبورم که تا آخر عمرم مستاجر بمونم مجبور شدم خونه ای خیلی کوچک تر از خونه ی قبلی بخرم، در کنار یک

خیابون فرعی که اون طرف خونه ی ما یه مسجد بود. نه از این مسجد معمولی ها، از اون با حالااز اونایی که دو تا بلندگو دارن و از اذان صبح شروع می

کنن تا

“مجلس ختم”

“مجلس عروسی”

“جشن نیکو کاری”

رفتم به امام جماعت گفتم حاج آقا تو رو به خدا صدای اینو کم کنید.

گفت:” نمیشه عزیز من. فعالیت فرهنگی مسجد که تعطیل بشو نیست.”

یه شب نصف شب، قبل از اذان صبح نرده بام بردم و با یه سیم چین، سیم بلندگوها رو تیکه تیکه کردم موقع اذان صبح شد دیدم صدا نمیاد و گرفتم

راحت خوابیدم.

فردا میرن یه تعمیر کار میارن که ببینن مشکل صدا از کجا بوده؟ تعمیر کار میگرده می بینه که سیم تکه تکه شده!! میگن خوب عوضش کن در ضمن ما

هشت ماه پیش یه آمپلی فایر هم خریده بودیم، لطف کن این رو هم نصب کن کنار اون دو تا بلندگو!!!

قصه نبود ها

واقعی است

حساسیت و ترس یعنی جذب شرایطی که از آن فراری هستیم و این قانون مسلم و اصل اثبات شده ای هست که توی زندگی جریان داره.

چطور از قانون عدم ترس کمک بگیریم تا به کمک اون به موفقیت در کسب و کار اینترنتی برسیم؟

ترس با برهم زدن آرامش ذهنی انسان میتونه باعث بوجود آمدن شرایطی بشه که از اون گریزان بودیم..

فرض کن طرف رفته برای شروع کسب و کار اینترنتی خودش وام گرفته .مثلا ۳۰ میلیون تومان.البته توی مقاله زیر توضیح دادم که میشه با ۱۰۰ هزار تومن هم یه کسب و کار اینترنتی داشته و به موفقیت رسید.

راه اندازی کسب و کار اینترنتی با ۱۰۰اسکناس هزار تومانی

شروع کسب و کار اینترنتی این دوست عزیز با ترس از بین رفتن سرمایه و اون ۳۰ میلیون تومانی که با وام بدستش آورده بود همراه میشه.

داره شبانه روز تلاش میکنه تا به موفقیت در کسب و کار اینترنتی خودش برسه ولی اون گوشه ذهنش این ترس وجود داره که:

اگه جواب نده سرمایم چی میشه؟

چطور جواب اقساط بانکی خودمو بدم

با قضاوت مردم چه کنم؟

سرکوفتایی که قرار بشنوم

اینهمه کلاس گذاشتم جلو نامزدم که میلیونر میشم و …

میبینی دوست عزیزم ترس تا عمیق ترین لایه های ذهنی ما رسوخ کرده و دقیقا از همون چیزی که میترسیم سرمون میاد.

پس گام دوم در رسیدن به موفقیت در کسب و کار اینترنتی اینه که بر ترسهای خودمون غلبه کنیم و نسبت به مسائل مختلف حساسیت نشون ندیم.

گام سوم در رسیدن به موفقیت در کسب و کار اینترنتی: عدم نگرانی

نگرانی یعنی ایجاد چیزی که نمی خواهیم

نگرانی مانع دیدنه

نگرانی مانع شنیدنه

نگرانی مانع درک کردنه

نگرانی مانع اجابت دعا ست

نگرانی مانعی است برای اینکه شما نتونی به خواسته ات برسی

خونه ای که نگرانش هستی فروش میره یا نمیره، بهت قول میدم که این خونه فروش نمیره

اونی که نگرانه که کنکور قبول میشه یا نمیشه، بزارید خیالش رو راحتش کنم، نمیشه

قراردادی که نگرانش هستی که امضا میشه یا نمیشه، امضا نمیشه

کسب و کار اینترنتی که فکر میکنی به درآمد میرسه یا نمیرسه قول میدم نمیرسه

اونجایی که نگرانی که استخدام میشی یا نه، استخدام نمیشی

پس لطفا همین الان نگرانی رو کنار بزار، خودمون اوضاع رو خراب می کنیم

نگرانه که امشب بره خونه دعوا میشه یا نمیشه، امشب تو خونه شون جنگ جهانی سومه

با نگرانی میگه طرح تعدیل اومده. بیست نفر رو میخان تعدیل کنن. صبح میره میبینه اولین نفر خودشه…

و این اصل توی همه جنبه های زندگی ما وجود داره و داره اثر میکنه.حتی توی کسب و کار اینترنتی و کلا همه امور زندگیمون

وقتی با نگرانی وارد یه کاری یا بیزینسی میشیم باعث میشه نتونیم از تمام قوای خودمون استفاده کنیم و این یعنی:

نگرانی یعنی انجام کار باری بهر جهت

نگرانی یعنی از سر خودمون واکردن

نگرانی یعنی انجام دادن در حد انجام وظیفه

نگرانی یعنی توی ذهنت لحظه شماری کنی برای سقوط

و دوست خوبم این ذهن ماست که ما رو داره مدیریت میکنه و اتفاقات بیرون در واقع بازتابی از افکار درونی ماست.

به هرچی فکر کنیم همون اتفاق میفته.ذهن انسان نمیتونه تشخیص بده که این باوری که داریم هر روز داریم تکرارش میکنیم راسته یا دروغ.میره و توی دنیایواقعی همونو برامون بوجود میاره.درواقع ما انسان ها در بین باورهای خودمون محصور شدیم….

اگر فکر میکنید که میتوانید کاری را انجام دهید و یا اینکه فکر میکنید نمیتوانید کاری را انجام

دهید ، در هر دو صورت درست فکر میکنید…

دوست خوبم امیدوارم با رعایت اصولی که بهتون آموزش دادم بتونید به موفقیت در کسب و کار اینترنتی برسید و دنیای خودتون رو بصورت معجزه در بیارید…

لیست مقالات درباره موفقیت در کسب و کار اینترنتی:

ویدیوی انگیزشی که هر کارآفرینی اینترنتی باید ببیند-قسمت دوم

ویدیوی انگیزشی که هر کارآفرینی اینترنتی باید ببیند-قسمت اول

چرا ایران بهشت راه اندازی کسب و کار اینترنتی است؟

راه اندازی کسب و کار اینترنتی با ۱۰۰اسکناس هزار تومانی

کسب و کار اینترنتی یا مار و پله اینترنتی؟(نکاتی که یک کار آفرین اینترنتی بداند-قسمت اول)

کسب و کار اینترنتی یا مار و پله اینترنتی؟(نکاتی که یک کار آفرین اینترنتی بداند-قسمت دوم)

چگونه فروشگاه اینترنتی راه بیندازیم؟(راهنمای عملی کسب و کار اینترنتی)

گارانتی موفقیت شما در کسب و کار اینترنتی با تکنیک برتری خفیف

احتمال موفقیت یک کسب و کار اینترنتی برای تازه کارها چقدره؟

انواع کسب و کار اینترنتی(از واقعیت تا سراب…)

اشتیاق سوزان شرط موفقیت هر کار آفرین اینترنتی

راز موفقیت در کسب و کار اینترنتی که از یک ماهیگیر آموختم!!!

اگه این مقاله براتون مفید بود و یا تجربه مشابهی از این اصول توی زندگی دارید خوشحال

میشم از طریق قسمت نظرات پایین همین پست با ما در میون بزاری.دوستتون دارم

موفق و شاد و پیروز باشید

سه شنبه 10 مهر 1397  8:21 PM
تشکرات از این پست
raouf_ap
raouf_ap
کاربر جدید
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی

سلام چطور میتونم رتبه سایتمو ببرم بالا

سایتم فروشگاهیه

فروشگاه اینترنتی سایره

محصولاتی مثل : فروش دوغ شتر  ،   کرم آبرسان قوی ، کرم لکه بر قوی ، رفع جای لک ، رفع کک مک

چهارشنبه 2 آبان 1397  12:55 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها