طرز تهیه ناگت میگو خانگی بسیار لذیذ و خوشمزه |
|
آموزش آشپزی
ناگت میگو از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ دریایی است و شما می توانید این غذای مقوی را در وعده اصلی و یا به عنوان پیش غذا سرو کنید. در طرز تهیه و آموزش آشپزی ناگت میگو از سیر و تخم مرغ و میگو و پنیر پیتزا و آرد سوخاری و پودر گشنیز و زیره و زنجبیل تازه و زردچوبه و فلفل و نمک استفاده می شود.ناگت سیب زمینی و ناگت میگو و ناگت مرغ و ناگت ماهی از انواع غذاهای فرنگی بی نظیر و خوش طعم هستند و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید بهتر است از پخت و آشپزی این نوع غذاها غافل نشوید.
مواد لازم
سیر : دو حبه
میگو پاک کرده : ۳۰۰ گرم
تخم مرغ : یک عدد
پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم
آرد سوخاری : ۱.۵ لیوان
زنجبیل تازه : به مقدار لازم
پودر گشنیز : به مقدار لازم
پودر زیره : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
فلفل و نمک : به مقدار لازم
آموزش آشپزی ناگت میگو در منزل
برای پخت ناگت میگو ابتدا زنجبیل و سیر و میگو را به کمک چرخ گوشت و یا غذاساز با یکدیگر میکس کنید سپس پودر گشنیز و زیره را به مخلوط میگو اضافه کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه ناگت میگو نمک و فلفل را به مخلوط مواد ناگت اضافه کنید سپس تخم مرغ و ۱/۲ لیوان آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و مواد ناگت را به خوبی ورز دهید تا یکدست شوند و مواد ناگت مقداری حالت چسبندگی پیدا کنند سپس مواد ناگت میگو را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده مواد را از درون یخچال بیرون آورید و مقداری از مایه ناگت را بردارید و در وسط آن پنیر پیتزا قرار دهید و ناگت را با کمک دست جمع کنید توجه داشته باشید که پنیر پیتزا باید دقیقا در مرکز ناگت قرار بگیرد.
در مرحله آخر دستور تهیه و آموزش آشپزی ناگت میگو باقی مانده آرد سوخاری را درون ظرفی مناسب بریزید و ناگت های میگو را درون آرد سوخاری بغلطانید سپس درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و دو طرف ناگت میگو را درون روغن داغ سرخ کنید و ناگت های سرخ شده را درون ظرفی مناسب قرار دهید و آن ها را به همراه سبزیجات و سس و گوجه و خیار شور و … تزیین کنید.