0

کدام یک از مسئولان کشور چنین دیدگاهی دارند؟

bahes110
bahes110
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 631

کدام یک از مسئولان کشور چنین دیدگاهی دارند؟

آیا احزاب سیاسی در انتخابات با چنین دیدگاهی وارد شده و می شوند؟!!
بخشی از سخنرانی 15 خرداد 1358 امام خمینی (ره) در مدرسه فیضیه قم:

"از 15 خرداد تا حالا که آمدیم، خون دادیم یعنی شما خون دادید، من که نشسته ام اینجا.
من هم هیچ حقی ندارم. شما خون دادید. شماها به میدان رفتید؛ شماها مبارزه کردید؛ ماها هیچ حقی نداریم.
ما باید برای شما خدمت کنیم.
خودمان نباید استفاده کنیم نه استفاده عنوانی، خاک بر سر من که بخواهم استفاده عنوانی از شما بکنم!

"خاک بر سر من که بخواهم خون شما ریخته بشود و من استفاده اش را ببرم"!

منصوره وطنی

msnsurevatani.ir

جمعه 30 شهریور 1397  4:33 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mahdi108108 raoof_n mamadbayat
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:کدام یک از مسئولان کشور چنین دیدگاهی دارند؟

حتما رئیس جمهور و معاونان و وزیران و  استانداران بخاطر رفاه حال مردم ....استعفا میدهند ..و با شجاعت اعتراف می کنند که از دست ما خارج شده.....البته اعتراف می کنند که این مملکت موروثی نیست..ارث پدری هم نیست ...که فقط یک عده ی خاصی ..حکومت کنند و بقییه بشیین ...ببینن چطور سرمایه ملی به یغما میرود..

سه شنبه 25 دی 1397  2:44 PM
تشکرات از این پست
khaliln
khaliln
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1598

کشور عزیز ما با بی تدبیری مسئولین محترم که با به کار آوردن مدیران ضعیف و نالایق باعث هرج ومرج در اداره کشور شدندو کشور در وضعیت خیلی بدی قرار دارد وملت واقعاًدر فشار قرا گرفتند. بیایید راه و چاره ی بجویید تا از این وضع خلاص گردیم.وهمه مسئولان کشور باید دست در دست هم قرار داده ومشکلات را حل فر مایند.ومردم نیز باید همکاری نمایند .

چهارشنبه 26 دی 1397  11:21 AM
تشکرات از این پست
bahes110
bahes110
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 631

مشکلات فعلی نتیجه سوءمدیریت دولت 11 و 12 و عدم اجرای وظایف قانونی مجاس شورای اسلامی در نظارت به عملکرد قوه مجریه و قضائیه هست. 

نتیجه سالها حاکمیّت حزب بازی و رانت خواری و ویژه خواری و آقازادگی و ژن خوب و ... در قالب حزب نانوشته اصلاحات متصل به دشمن هست، تا این حاکمیّت از بین نرود، نزول مداوم ارزش پول ملی و افزایش گرانی ها و ساکت کردن منتقدین انقلابی با شکایت و زندان و ... ادامه خواهد یافت.

ترک امر به معروف و نهی از منکر به تأسی از سیدالشهدا ترک شده که حزب بازی جولان مدیریت کشور شده است.

منصوره وطنی

msnsurevatani.ir

یک شنبه 30 دی 1397  8:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها