0

ابلاغ پیام و وصیّت شهداء

bahes110
bahes110
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 631

ابلاغ پیام و وصیّت شهداء

وصیّت شهید امین احمدی تبار  :

"می روم تا ثابت کنم که من مسلمانم و عاشق مهدی علیه السلام ای مادرم به همه بگو که لاله من هم عاشق بود عاشق مهدی علیه السلام"

پیشگویی شهید سردار سرتیپ پاسدار حمید باکری جانشین لشگر 31 عاشورا:

" دعا کنید که شهید شوید، چون زمانی می رسد که جنگ تمام شده و شما به 3 دسته تقسیم می شوید، دسته اول بی تفاوت می شوند و در زندگی غرق می شوند، دسته دوم به گذشته خود پشت می کنند و از آن پشیمان می شوند، دسته سوم به گذشته وفادار می مانند و احساس مسئولیت می کنند که از شدّت مصائب و سختی ها دق خواهند کرد. پس از خدا بخواهید تا شهید شوید."

وصیّت شهید گل میرزا مرادی:

"می روم تا سفره رنگین این سرزمین را برای ظهور حضرت مهدی موعود آماده نمایم."

وصیّت محمّدابراهیم همّت:

"حقیقت این است که هرچه بگوییم خسته شده ایم وبریده ایم٬اسلام دست ازسرمابرنمی دارد٬مابایدبمانیم وکاری راکه می خواهیم انجام بدهیم.همیشه بایدمشغول یک مطلب باشیم وآن "عشق"است.اگرعاشقانه باکارپیش بیایی به طورقطع بریدن وعمل زدگی وخستگی برایت مفهومی پیدانمی کند."

بیایید مسلمانی و عشق و عاشقی و ایثار را از افلاکیان خاک نشین یاد بگیریم، با شهادت جسمانی یا شهادت روحانی.ظهور خورشید ولایت و گل زهرای اطهر برای فریضه امر به معروف و نهی از منکر یار می طلبد.

با صبوری و تحمّل و پر صلابت و استوار با شهادت روحانی به یاری برخیزکه فردا دیر است و 14 نور منتظر توست.

"القلبُ حرمُ الله و لا یسکن فی حرم الله غیرالله"

منصوره وطنی

msnsurevatani.ir

چهارشنبه 28 شهریور 1397  9:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها