0

خرمای فنجانی با انبه و موز؛ مقوی و خوشمزه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

خرمای فنجانی با انبه و موز؛ مقوی و خوشمزه

 
خرمای فنجانی با انبه و موز یک نوع دسر خوشمزه و بسیار مقوی است که پیشنهاد میدهیم برای بچه‌ها تهیه کنید.

وب‌سایت سر آشپز پاپیون: خرمای فنجانی با انبه و موز یک نوع دسر خوشمزه و بسیار مقوی است که پیشنهاد میدهیم برای بچه‌ها تهیه کنید.

مواد لازم:

  • چیپس خرما ۱ پیمانه
  • بیسکویت پتی بور ۱۰ عدد
  • کره آب شده ۲ قاشق سوپ خوری
  • شیر ۲-۳ قاشق سوپ خوری
  • انبه ۱/۲ عدد
  • شکلات ۵۰ گرم
  • گردو ۴ عدد
  • موز ۱/۲ عدد
  • کره برای آب کردن شکلات ۲ قاشق سوپ خوری

خرمای فنجانی با انبه و موز
طرز تهیه:

  1. تابه ای را روی حرارت بگذارید و چیپس خرما را یک دقیقه داخل آن تفت دهید تا کمی نرم شوند، سپس آن ها را داخل ظرفی بریزید و با گوشت کوب مقداری بکوبید (از گوشت کوب برقی استفاده نکنید).
  2. بیسکوییت ها را داخل غذاساز بریزید و صبر کنید تا خرد شوند. نیاز به پودر شدن کامل بیسکوییت ها نیست. گردوها را با چاقو ریز خرد کنید و همراه با بیسکوییت ها به خرما اضافه کنید. حالا باید کره آب شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. در انتها شیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر خرمای منسجمی داشته باشید.
  3. داخل قالب های مافین،کپسول های کاغذی بگذارید. به اندازه یک گردوی درشت از مواد بردارید و کف و دیواره های کپسول را با آن بپوشانید؛ طوریکه با خمیر خرما، داخل کپسول کاغذی یک کاسه درست کرده باشید. حالا قالب ها را داخل یخچال قرار دهید تا فنجان های خرما خوب سفت شوند.
  4. انبه و موز را پوست بگیرید و داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا خوب پوره شوند، سپس داخل فنجان های خرما را با انبه و موز پوره شده پُر کنید.
  5. شکلات را با مقداری کره روی حرارت بخار آب، آب کنید. صبر کنید کمی خنک شود، سپس با قاشق مقداری از شکلات آب شده بردارید و به صورت نواری روی فنجان های خرما بریزید. فنجان ها را چند دقیقه داخل یخچال بگذارید تا شکلات ها سفت شوند، سپس سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 18 شهریور 1397  6:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها