خواص میوهی آووکادو بسیار زیاد است و اگر این میوهی پرخاصیت کنار قارچ و خاصیتهای فراوان آن قرار گیرد، بیشک خواص سالادی که با آنها تهیه میشود، دوچندان خواهد شد. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی سالاد قارچ و آووکادو آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم (برای 4 نفر):
آووکادوی بزرگ: یک عدد
روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
پیاز متوسط: یک عدد
جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه
آبلیمو: یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
سرکه: یک قاشق چایخوری
قارچ تازه ورقه ورقه شده: یک پیمانه
طرز تهیه:
قارچ را به همراه کمی روغن و کمی آبلیمو و سرکه در ظرفی میریزیم و مواد را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
ظرف را دست کم به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم در این مدت چند بار مواد را مخلوط میکنیم تا ورقههای قارچ، کاملا مزهدار شوند.
ظرف را از یخچال خارج کرده، پیاز خلالی خرد شده را به همراه جعفری خرد شده و بقیهی آبلیمو و روغن به آن اضافه میکنیم.
در پایان، نمک و فلفل را میافزاییم و مواد را کاملا مخلوط میکنیم.
قبل از سرو سالاد، آووکادو را به شکل خلالی خرد کرده و روی سالاد میریزیم.