سس دقوس، یک سس تند است که در کشورهای عربی، طرفداران زیادی دارد. این سس به همراه غذاهای گوناگون به ویژه ماهی، سرو میشود. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیهی این سس تند، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوجه فرنگی متوسط: 4 عدد
سیر: 4 حبه
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند: 2 عدد
آب: دو قاشق غذاخوری
سرکهی سفید: سه قاشق غذاخوری
روغن: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
آب را به همراه گوجه فرنگی در مخلوط کن ریخته و آن را روشن میکنیم تا گوجهها کاملا له شوند. ظرفی را روی حرارت قرار داده و سیر رنده شده را به همراه روغن، داخل آن تفت میدهیم. سپس فلفل قرمز خرد شده را به همراه رب گوجه و سرکه، به مواد اضافه کرده و هم میزنیم وقتی مواد خوب مخلوط شدند، آب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل به آنها اضافه میکنیم.وقتی مواد به درجهی جوش رسید، حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم تا سس به غلظت دلخواه برسد. سس تند ما آماده است. این سس را در کنار غذاهای گوناگون به ویژه انواع ماهی، سرو میکنند.