طرز تهیه سالاد فصل
مواد لازم سالاد فصل |
کاهو تازه |
۲ عدد |
کلم برگ قرمز |
۱ عدد کوچک |
کلم برگ سفید |
۱ عدد کوچک |
خیار |
3 عدد |
هویج |
2 عدد |
سس مایونر |
به میزان لازم |
شکر |
به میزان لازم |
آبلیمو |
به میزان لازم |
نمک |
به میزان لازم |
مراحل تهیه سالاد فصل
ابتدا برگ های کاهو ، کلم برگ قرمز و سفید را جدا می کنیم و به صورت ریز خرد می کنیم و در ظرفی که برای سالاد انتخاب کرده ایم با سلیقه خودتون تزیین کنید. ما برای اینکه زیبایی سالاد بیشتر شود از دو نوع کلم برگ سفید و قرمز استفاده کرده ایم که شما می توانید در صورت تمایل فقط از کلم برگ سفید استفاده کنید.
حالا گوجه و خیارها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای و با قطرهای هم اندازه برش دهید و پس از برش ، خیار و گوجه را بر روی سالاد با سلیقه خودتان بچینید. بعد از آن هویج ها را پس از شستن پوست بگیرید و بر روی سالاد به صورت باریک رنده کنید.
در این مرحله باید سس سالاد فصل را آماده کنیم برای این کار به سس مایونر ، مقداری شکر ، آبلیمو و نمک اضافه کنید و بعد از هم زدن کامل بر روی سالاد بریزید. البته شما می توانید سس را ظرف مخصوص سس خوری بریزید و به همراه سالاد سرو کنید.