0

ته چین تن ماهی، یه ته چین متفاوت

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

ته چین تن ماهی، یه ته چین متفاوت

 
ته چین یک غذای مجلسی ایرانی است. با اینکه بیشتر مردم آن را با ته چین مرغ میشناسند، اما شما میتوانید ته چین را به شکل‌های دیگری هم درست کنید. مثلا این مدل که در این مطلب طرز تهیه آن را آموزش داده ایم ته چین تن ماهی است که با تن ماهی و ماست و برنج تهیه میشود.

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: ته چین یک غذای مجلسی ایرانی است. با اینکه بیشتر مردم آن را با ته چین مرغ میشناسند، اما شما میتوانید ته چین را به شکل‌های دیگری هم درست کنید. مثلا این مدل که در این مطلب طرز تهیه آن را آموزش داده ایم ته چین تن ماهی است که با تن ماهی و ماست و برنج تهیه میشود.

مواد لازم

  • برنج ۳ پیمانه
  • روغن ۱/۲ پیمانه
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • ماست‏ ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • نمک به مقدار لازم

مواد میانی

 

  • تن ماهی ۱ قوطی
  • سبزی ماهی(گشنیز و شنبلیله) ۱.۵ پیمانه
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • سیر ۲ حبه
  • پیاز متوسط ۱ عدد

ته چین تن ماهی، یه ته چین متفاوت

طرز تهیه


1. ابتدا برنج رابا نمک و روغن دم ميکنيم و کمي زنده تر از اجاق برميداريم و کنار می گذاریم.

2. برنج را داخل ظرف بزرگی ریخته.

3. زعفران دم کرده و ماست و تخم مرغ هارا در ظرفی جداگانه ریخته و خوب مخلوط کنین.

4. مخلوط زعفران و تخم مرغ را به برنج اضافه میکنیم و خوب با قاشق میزنیم تا کاملا یکدست شود.

5. روغن را اضافه میکنیم و باز میزنیم.

6. برای مواد میانی ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم سپس سیر را اضافه کرده و تفت میدهیم.

7. زردچوبه را اضافه میکنیم تفت میدهیم و سپس سبزی ماهی را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا سرخ شود

8. تن ماهی را به مواد میانی اضافه میکنیم و از رو گاز برمیداریم.

9. در یک ظرف نچسب کمی روغن ریخته و نصف مخلوط برنج زعفرانی رو اضافه میکنم و سطحشو صاف میکنیم.

10. موادمیانی را روی لایه اول برنج ریخته کمی از لبه های ظرف دورتر باشه و بیشتر درمیانه ظرف ریخته.

11. سپس باقی برنج را اضافه کرده و باز سطحشو صاف میکنیم.

12. در فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت۴۰ دقیقه بنا به داغی فرتون قراردهید روش که طلایی شد آمادست.


نکته: برای سبزی ماهی میبایست به طور مثال برای یک کیلو سبزی ماهی ربع کیلو شنبلیله باشد و باقی گشنیز باشد چون شنبلیله زیاد باعث تلخ شدن میشود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 20 مرداد 1397  5:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها