طرز تهیه سالاد تابستانی هندوانه و خیار
به گزارش «تابناک با تو»؛ فصل تابستان فرارسیده و همه دنبال غذاهای سالم، سریع و خنک هستند. بدون شک هندوانه یکی از محبوب ترین میوه ها در فصل تابستان است و چه چیزی بهتر از تهیه یک سالاد تابستانی با این میوه محبوب؟ ما طرز تهیه سالاد تابستانی هندوانه و خیار را به شما آموزش می دهیم. سالادی ساده و بسیار خوشمزه که تهیه آن زمان زیادی از شما نخواهد گرفت.
سالاد تابستانی هندوانه و خیار همانطور که از نامش پیداست یک سالاد تابستانی خلاقانه و خوش طعم است. ترکیب هندوانه، خیار و پنیر شاید چیزی نباشد که تا به حال به آن فکر کرده باشید، طعم شیرین و خنک هندوانه در کنار طعم نمکی پنیر مزه ای متفاوت است.
مواد لازم برای تهیه سالاد خوشمزه تابستانی هندوانه و خیار :
* هندوانه کوچک یک عدد
خیار بدون دانه که بسیار باریک برش داده شده ۲ عدد
پنیر ریکوتا یا پنیر تبریز ۲۰۰ گرم
دانه کدو تنبل نمک زده شده و سرخ شده ¼ فنجان
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک دریایی و فلفل سیاه به مقدار لازم
* هندوانه کوچک (ترجیحا قسمت های بدون دانه یا دانه گرفته شده هندوانه استفاده شود.)
پنیر ریکوتا چیست؟
پنیر ریکوتا یک نوع پنیر ایتالیایی است که اصالت آن به شهر سیسیل باز می گردد و به وسیله باقیمانده آب پنیر پس از تولید آن تهیه می شود. ریکوتا در لغت به معنای دوباره پخته شده است. به دلیل اینکه طی فرآیند تولید، بیشتر چربی جذب پنیر اصلی می شود، ریکوتا دارای مقدار چربی اندکی است. این پنیر سرشار از کلسیم، پروتئین، فسفر و انواع ویتامین هاست و تا ۶ ماه می توان آن را در فریزر نگه داشت.
طرز تهیه سالاد تابستانی هندوانه و خیار :
تهیه این سالاد تابستانی بسیار ساده است. فقط کافی است هندوانه را به میزان لازم خرد کرده و به شکل مثلثی و باریک برش دهید. حتما هسته ها را جدا کنید که خوردن سالاد آسان تر شود.
خیارها را به حلقه های باریک برش داده و به این ترکیب اضافه کنید. معمولا دو مرحله اول به صورت نوبتی انجام می شود که خیار و هندوانه لا به لای هم قرار بگیرند.
سپس پنیر ریکوتا (در صورتی که به پنیر ریکوتا دسترسی نداشتید از پنیر لیقوان یا پنیر تبریز استفاده کنید.) را به صورت خلالی برش داده و لا به لای خیار و هندوانه قرار دهید.
در نهایت دانه های کدو را روی سالاد ریخته و نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کرده و مقدار کمی روغن زیتون روی آن می ریزیم. سالاد تابستانی هندوانه و خیار آماده سرو است. نوش جان!