نوحه و مرثیه و دو بیتی و زمزمه شهادت امام محمد تقی جواد الائمه ع، شاعر کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی)
نوحه شهادت امام جواد شاعر: و مداح اهل بیت رسول چهارمحالی سبک:یا ابا صالح مددی مولا ........................................... یا امام عصر تسلیت مولا(2) ..............................................ّ همه جا در عزا،بهر ماتم تو بر سر و سینه زد،پسر از غم تو /مولا/ در غمت مولا،زار و محزونم با امام عصر ،روضه می خوانم ........................................................... تشنه لب داده جان،از جفای زمان ای که در خانه ات،بی کسی مهربان /آقا/ دشمنت گشته،همسرت مولا زهر کین بنشست،بر تنت آقا ............................................... ای گل پرپر ،حضرت فاطمه نور چشم رضا،ای مه کاظمین /مولا/ در غمت این دل،غرق در ماتم امشب است زهرا،صاحب این غم ...................................................... ای که همچون حسن،در دل خانه ات قصد جانت نمود،همسرت همسرت /آقا/ در غمت مولا،قلب حیدر خون سینه زن هادی،مادرت محزون ..................................................... در دم مردن ،بی کس و کاری ای تو مظلوم،آل طاهایی /مولا/ نه پسر باشد بر سر نعشت نه برادر نه خواهری پیشت .................................................... کاظمین تو شد،کربلای حسین تشنه ای و غریب،مثل جدت حسین /مولا/ سه شبانه روز بر روی بام است پیکر پاکت،همچو اجدادت ................................................ تسلیت تسلیت،شمس عالم رضا شد شب رفتن.نور چشمت رضا /آقا/ مشهدت گشته،غرق در ماتم در عزای او،ناله شد کارم .............................................................. صاحب این عزا،مهدی فاطمه در عزایت نگر،می کند زمزمه /مولا/ از غم جانسوزت دلم سوزد اشگ هر شیعه،در غمت ریزد .............................................. شاعر و مداح اهل بیت ذاکر الحسین رسول چهارمحالی(ساقی) وب سایت: Rasoll60.mihanblog.com کانال تلگرام: @sagi60 @rasoll09127933263
خواهشمند است با درج نظرات خود بنده حقیر را راهنمایی کنیدایمیل بنده
yaalimdd80@vatanmail.ir
شاعر و مداح اهل بیت عصمت و طهارت خادم الحسین کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی) از استان لرستان، شهرستان ازنا ،ساکن تهران ،شهرستان ملارد
سبک اشعار در کانال تلگرام بنده که آ درس آ ن در وب سایت است موجود می باشد
sagi60@
09127933263 شماره تماس
http://rasoll60.mihanblog.com
http://mosebat.mihanblog.com
پاسخ به:نوحه شهادت امام جواد الائمه ، شاعر رسول چهارمحالی(ساقی
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) امشب گرفته ماتم عظمای عالم هادی بود صاحب عزا بر دین خاتم ابن الرضا مسموم زهر کینه ها شد خلقی شده محزون ،زهرا غرق ماتم
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) نهمین نور ولایت شده خاموش امشب پسر از داغ پدر ، شده مدهوش امشب فاطمه روضه گرفته، به عزای پسرش هادی از ماتم بابا شده بیهوش امشب
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) من جوادم که شده قاتل من همسر من کنج حجره به زمین مانده تن و پیکر من من که در جود و سخا شهره عالم بودم کاش بودی پسرم لحظه مرگ بر سر من
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) شهر بغداد ز داغ غم تو گریان شد دیدگانم ز غم و ماتم تو باران شد همسرت کشت به زهر ستم نامردان هر که بشنید نوای عطشت نالان شد
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) در مرگ جوان مرده،اشک بصرم جاریست در حجره در بسته،جز عشق که یاری نیست دور از پسرم اینک،ای کاش رسد هادی گیرد سر من زانو ،چون لحظۂ تنهایست
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) در کاظمینت آ قا ،مهدی عزا گرفته با ضجه های مادر، بنگر نوا گرفته یاد لبان تشنه ،در کنج حجره مهدی روضه برای داغ، کرب و بلا گرفته
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) امشب به مشهد پدر گرفته داغ پسر ورد زبانش جواد ،جوان گل نو ثمر شد به جوانی شهید ز ظلم نا محرمان این گل باغ رضا ،با لب عطشان پر پر
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی)
در جود و کرم به حق به نام است جواد
در جان و دلم عشق خدا را بنهاد
فرزند رضا باب مرادت ره عشق
نام تو به کرامت خدا را بنشاند
پاسخ به:نوحه و مرثیه و دو بیتی و زمزمه شهادت امام محمد تقی جواد الائمه ع، شاعر کربلایی رسول چهارمحا
شهادت امام محمد تقی الجواد (ع) شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) امشب گرفته ماتم عظمای عالم هادی بود صاحب عزا بر دین خاتم ابن الرضا مسموم زهر کینه ها شد خلقی شده محزون ،زهرا غرق ماتم ----------------------- شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) من جوادم که شده قاتل من همسر من کنج حجره به زمین مانده تن و پیکر من من که در جود و سخا شهره عالم بودم کاش بودی پسرم لحظه مرگ بر سر من ----------------------- شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) امشب به مشهد پدر گرفته داغ پسر ورد زبانش جواد ،جوان گل نو ثمر شد به جوانی شهید ز ظلم نا محرمان این گل باغ رضا ،با لب عطشان پر پر -------------------- شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) در کاظمینت آ قا ،مهدی عزا گرفته با ضجه های مادر، بنگر نوا گرفته یاد لبان تشنه ،در کنج حجره مهدی روضه برای داغ، کرب و بلا گرفته ------------------ شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) در مرگ جوان مرده،اشک بصرم جاریست در حجره در بسته،جز عشق که یاری نیست دور از پسرم اینک،ای کاش رسد هادی گیرد سر من زانو ،چون لحظۂ تنهایست -------------------- شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) شهر بغداد ز داغ غم تو گریان شد دیدگانم ز غم و ماتم تو باران شد همسرت کشت به زهر ستم نامردان هر که بشنید نوای عطشت نالان شد ------------------- شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) نهمین نور ولایت شده خاموش امشب پسر از داغ پدر ، شده مدهوش امشب فاطمه روضه گرفته، به عزای پسرش هادی از ماتم بابا شده بیهوش امشب ---------------------- شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) در کاظمینت آ قا ،مهدی عزا گرفته با ضجه های مادر، بنگر نوا گرفته یاد لبان تشنه ،در کنج حجره مهدی روضه برای داغ، کرب و بلا گرفته --------------------- شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) سه روز و شب چون جد غریبم تن بی جان به پشت بام اسیرم امان از ام فضل و حجره و سم نوای روضه ی شیب الخضیبم --------،،،،،،،-------- شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) کاظمین امشب عزادار جواد ابن الرضاست کاظمین امشب محل روضه های کربلاست جسم مولایم به روی بام سه روز و سه شب مهدی صاحب زمان نوحه گر و غرق عزاست ----------------------------------- شاعر و مداح اهل بیت کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی)
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) کاظمین امشب عزادار جواد ابن الرضاست کاظمین امشب محل روضه های کربلاست جسم مولایم به روی بام سه روز و سه شب مهدی صاحب زمان نوحه گر و غرق عزاست
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) سه روز و شب چون جد غریبم تن بی جان به پشت بام اسیرم امان از ام فضل و حجره و سم نوای روضه ی شیب الخضیبم
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) به تنگ آمد نفس از پای تا سر مرا هم نیست دیگر بال یا پر دو دستانم سر تسلیم بالاست زدم از جور ایام حلقه بر در
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) این دلم کبوتر صحن وسرایت شده باز یا جواد ابن رضا ذکر و نوایت شده باز دلم از باب الجواد آمده تا باب المراد حجه ابن العسکری غرق عزایت شده باز