طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله خرده شیشه
مواد لازم برای پاناکوتا با ژله خرده شیشه :
شیر |
۳ پيمانه |
پودر ژلاتین |
۲ قاشق غذاخوری |
شکر |
۱ پیمانه |
خامه صبحانه |
٢٠٠ گرم |
وانیل |
نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله خرده شیشه :
پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر سرد روی حرارت غیر مسقیم حل کردم، شیر و شکر و وانیل را روی حرارت قرار دادم تا شکر حل شود و بعد ژلاتین حل شده را اضافه کردم، خامه را هم اول با چند قاشق از مواد مخلوط کردم تا روان شود بعد به کل مواد روی حرارت اضافه کردم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (نباید جوش بخورد، فقط در حد گرم شدن)
داخل ظرف ریختم و به مدت شش ساعت داخل یخچال گذاشتم بعد چند رنگ پودر ژله ساده درست کردم (داخل ظرف های مستطیلی) و داخل یخچال گذاشتم، وقتی آماده شد برش زدم و روی پاناکوتا ریختم.
نکته
* برای اینکه ژله براق شود من از دو لیوان آبجوش استفاده می کنم و پودر ژله را بن ماری می کنم (حرارت غیر مستقیم مثل کتری) در واقع از آب سرد استفاده نمی کنم.