0

آموزش نصب دیوارپوش سه بعدی

 
moeintv
moeintv
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : آذر 1396 
تعداد پست ها : 23

آموزش نصب دیوارپوش سه بعدی

آموزش نصب دیوارپوش سه بعدی

دیوار پوش های سه بعدسیار ی بسبک و قابل برش خوردن می باشند و پس از نصب بر روی دیوار با درزگیر خاص درزگیری شده و به رنگ های دلخواه رنگ آمیزی می گردند. دیوار پوش های سه بعدی در مرحله نصب به صورت خام  می باشند و بسته به سلیقه افراد دارای رنگ پذیری بیشماری خواهند بود. همچنین از این محصول جهت پوشش سقف نیز استفاده می گردد و جلوه ای زیبایی به سقف خواهد داد. در ذیل چکیده ای از  روش نصب و اجراء مختصرا” آمده است:

آموزش نصب دیوارپوش سه بعدی

مرحله اول: آماده سازی سطح

برخلاف برخی از پنل های دکوراتیو قدیمی، برای نصب دیوارپوش سه بعدی نیازی به زیرسازی خاص و شاسی کشی نمی باشد چرا که این پنل ها به صورت مستقیم روی هر سطح صافی قابل اجراء هستند. جهت شروع نصب، سطح دیوار مورد نظر می بایست عاری از هر گونه آلودگی و چربی باشد. جهت حصول بهترین نتیجه ضروری است سطح دیوار کاملا صاف و یکدست باشد. سطوح گچکاری شده (سفید کاری شده)، دیوار از پیش رنگ شده، دیوار یا سقف کناف  کاری شده،سطوح MDF فیبر یا نئوپان، کاشی، سنگ و سرامیک از جمله زیر کارهای مناسب جهت انجام نصب به شمار می آیند.

 آموزش نصب دیوارپوش سه بعدی

زیر سازی دیوار

مرحله دوم: تراز کردن سطح

پس از آماده نمودن سطح و انجام اندازه گیری و محاسبات لازم، شروع به کشیدن خط طراز افقی جهت نصب می نماییم. پس از این مرحله نوبت به چسبانیدن پنلها می گردد. چسب مورد استفاده، چسب خاص صنعتی بوده که بسیار مقاوم و مناسب جهت چسبانیدن این نوع دیوارپوش بر روی سطح دیوار است. پس از انجام عملیات چسب زنی، اولین پنل چسب کاری شده از روی نقطه صفر شروع، روی دیوار چسبانیده خواهد شد.

آموزش نصب دیوارپوش سه بعدی

چسب زدن دیوارپوش

مرحله سوم: نصب پنل ها

پس از چسبانیدن اولین تایل، تایل های بعدی یکی پس از دیگری به همین روش کنار یکدیگر بر روی دیوار چسبانیده خواهند شد. با توجه به طرح و مدل پنل ها، آنها را می توان با یک یا چندین طرح چینش نمود. برخی از طرح ها حتی تا ۱۲ مدل مختلف (برای یک طرح) قابل چیدمان هستند. برخی از طرح ها را نیز می توان به صورت منظم، نیمه منظم و یا نامنظم نصب نمود که هر کدام از این چینش ها به نوبه خود دارای زیبایی خواصی هستند.

 آموزش نصب دیوارپوش سه بعدی

چسبانیدن دیوارپوش

مرحله چهارم: برشکاری در صورت لزوم

یکی از مزایای دیوارپوش های سه بعدی قابلیت برش خوردن آسان آنهاست. بدین ترتیب تمام سطح دیوار یا سقف مورد نظر را می توان به صورت کامل پوشش داد و احتیاج به استفاده از قاب و یا سایر اکسسوری های دیگر در کنار آن نیست. لذا در صورت نیاز به برش، پس از اندازه گیری، مسیر برش با چسبانیدن نواری یا کشیدن خط مشخص می گردد و محل مورد نظر توسط یک اره ظریف یا کاتر بریده می شود. سپس لبه های برش خورده توسط سنباده نرم تمیز می گردد.

 

اندازه گیری دیوارپوش

مرحله پنجم: درزگیری

یکی از خصوصیات منحصر بفرد پنل های سه بعدی قابلیت درزگیری آنهاست. در روش نصب بدون درز یا یکپارچه (Seamless) قبل از عملیات رنگ آمیزی لازم است درزهای موجود بین پنل ها توسط ماده نانو درزگیر مخصوص پرمی شوند و پس از انجام کامل درزگیری اقدام به رنگ آمیزی گردد. قابل توجه اینکه درزگیر مورد نظر وارداتی و خاص این محصول بوده که توسط شرکت بست وال وارد می گردد و جهت حصول بهترین نتیجه توصیه می گردد از استفاده از درزگیرهای معمول اجتناب نمود، چرا که در صورت استفاده از درزگیرهای دیگر امکان ترک خوردن و نایکنواختی محل درزگیری محتمل می باشد.

آموزش نصب دیوارپوش سه بعدی

مرحله ششم: رنگ آمیزی

پس از انجام عملیات درزگیری، دیوارپوش ها با رنگ مورد نظر دو تا سه بار رنگ شده و پس از آخرین دست رنگ می بایست به آن چند ساعت زمان داد تا پس از آن دیوار قابل بهره برداری باشد. برای حصول بهترین کیفیت و یکنواخت ترین رنگ آمیزی بهتر است از روش پاششی استفاده نمود. در غیر اینصورت استفاده از غلتک یا قلمو جهت رنگ آمیزی نیز امکان پذیر می باشد. دیوارپوش های سه بعدی پس از اجراء دارای نمای بسیار زیبا و چشمگیری هستند که البته در صورت انجام نورپردازی بصورت شگرفی زیبا و بی بدیل خواهند شد.

 

منابع:

www.BestWall.ir

www.118File.com

www.Azaran.com

شنبه 6 مرداد 1397  10:15 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها