دستپخت مامانها همیشه خوردن دارد. با اینکه هنوز اکثرا غذاهای سنتی درست میکنند، اما غذاهایشان هیچ وقت تکراری نمیشود و همیشه طرفدار دارد. مثلا همین کتلت گوشت و سیب زمینی که از زمانی که یادمان میآید در برنامه غذایی شان بوده و هنوز هم هست.
وب سایت سوران: دستپخت مامان ها همیشه خوردن دارد. با اینکه هنوز اکثرا غذاهای سنتی درست می کنند اما غذاهایشان هیچ وقت تکراری نمی شود و همیشه طرفدار دارد. مثلا همین کتلت گوشت و سیب زمینی که از زمانی که یادمان می آید در برنامه غذایی شان بوده و هنوز هم هست.
مواد اولیه:
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- گوجه فرنگی 5 عدد
- سیب زمینی 250 گرم
- پیاز رنده شده 2 عدد بزرگ
- سیر رنده شده 3 حبه
- تخم مرغ 1 عدد
- آرد نخودچی سه قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
- پودر زیره سبز یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا پیاز و سیب زمینی و سیر را رنده کرده و بعد گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و ادویه را به مواد اضافه می کنیم و حدود 5 الی 10 دقیقه مواد را خوب ورز می دهیم .
2. جعفری و پودر زیره را هم اضافه می کنیم، در مرحله آخر آرد نخود چی را به مواد اضافه می کنیم.
3. مواد را ورز می دهیم، تابه را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن میریزیم وقتی که روغن داغ شد حرارت را کم می کنیم و از مواد به اندازه دو قاشق غذاخوری کف دست ریخته و به شکل بیضی درآورده و در روغن سرخ می کنیم.
4. یک طرف که طلایی شد طرف بعد را هم سرخ می کنیم.
5. در آخر هم گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می کنیم و همراه کتلت سرو می کنیم.
مدل های تزئین کتلت