مجله اینترنتی آرگا: نرگسی لوبیا سبز یکی از غذاهای فوق العاده ساده است که با کمترین مواد غذایی قابل تهیه می باشد اما بسیار مقوی است. در این مطلب می خواهیم طرز تهیه نرگسی لوبیا سبز را به شما عزیزان آموزش دهیم.
اگر به دنبال غذایی سریع و آسان هستید، دستور تهیه نرگسی می تواند انتخاب ایده آل و فوق العاده ایی برای شما باشد و در کمترین زمان اقدام به پخت غذایی خوشمزه و عالی نمایید. نرگسی اغلب با سبزیجات از جمله بادمجان، اسفناج، لوبیا سبز، سیب زمینی، قارچ و… تهیه می شود.
مواد لازم
تخم مرغ: 4 عدد
پیاز متوسط: 2 عدد
لوبیا سبز: نیم کیلو
جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری
روغن: 150 گرم
نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه
نرگسی غذایی مقوی و کاملاً ایرانی است که حداکثر زمان برای پخت آن 20 دقیقه است.
1. برای شروع پختن نرگسی لوبیا سبز, ابتدا لوبیا سبزها را بشویید. توجه داشته باشید برای تهیه این غذا بهتر است از لوبیا سبز تازه استفاده کنید. اجازه دهید آب لوبیا سبزها کشیده شود. آن گاه سر و ته لوبیاها را بگیرید(با چاقوی اره ای تیز این کار سریع تر و راحت تر انجام می شود).
2. حالا این لوبیاها را به شکل نازک خرد کنید.
3. بعد از خلال کردن لوبیا سبز، آن ها را در آب جوش بریزید. بعد از 2 الی 3 دقیقه، نمک و جوش شیرین به آن اضافه کنید. آن گاه لوبیا پخته را در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
4. در مرحله بعدی پخت نرگسی لوبیا سبز, تابه را بر روی حرارت قرار دهید و روغن در آن بریزید. پیاز خرد شده را بعد از داغ شدن روغن در آن بریزید.
5. صبر کنید تا پیاز تغییر رنگ دهد و طلایی شود. آن گاه لوبیا را به پیاز اضافه و مخلوط کنید.
6. منتظر بمانید تا آب آن ها کاملاً کشیده شود. در ادامه با پشت قاشق لوبیا را صاف کنید و تخم مرغ ها را به طور منظم روی آن بشکنید.
7. بعد از شکستن تخم مرغ، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. حالا حرارت را ملایم کنید و درب تابه را قرار دهید.
8. کافی است فقط سفیده تخم مرغ ها بسته شود. نرگسی شما آماده سرو می باشد و می توانید آن را در دیس بکشید و با مواد مختلفی تزیین کنید و میل نمایید.
امیدواریم طرز تهیه نرگسی لوبیا سبز که در این مطلب ارائه دادیم مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد و از پخت این غذای ایرانی خوشمزه و خوش طعم لذت ببرید.