فردا: تابستان فصل انواع و اقسام میوههای خوشمزه است که البته همه شان از دیدگاه طب سنتی طبعی سرد دارند. انبه، اما طبعی گرم دارد؛ بنابراین در کنار بقیه میوههای سرد انبه هم بخرید و در دسرهای تان از آن استفاده کنید. طعم خاص انبه همراه با شیر و خامه بی نظیر است. آن را در این دسر امتحان کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از مجله سیب سبز بخوانید.
مواد لازم
۲ عدد انبه
۳ ق. س. پودر ژلاتین
۳ پیمانه شیر
۲ /۱ پیمانه آب سرد
۲ /۱ پیمانه شکر
۲/۱ ق. س. وانیل
۱ پیمانه خامه صبحانه
طرز تهیه:
۱. ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید. ظرف را روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود و رنگ آن شفاف گردد.
۲. انبهها را پوست بکنید و از هسته جدا کنید و در کاسهای بریزید. تکههای درشت آن را کمی خرد کرده، همراه شیر و شکر در مخلوطکن بریزید تا مواد با هم مخلوط و شکر حل شود.
۳. خامه و وانیل را به مواد داخل مخلوطکن اضافه کنید وخوب هم بزنید. حالا ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید وبازکمی هم بزنید. مایه دسر آماده است.
۴. مایه آماده را داخل قالب بریزید. روی آن را سلفون بکشید و ۴- ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود و به اصطلاح ببندد. دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده با چیپس شکلات و یا ترافل تزیین کنید.