سلام! به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. اگر برای پذیرایی از مهمانانتان بهدنبال شیرینی خشک خوشمزه هستید که راحت و سریع آماده شود با سرآشپز روزچین همراه شوید و کوکیِ کرهای را بپزید و از خوردن آن همراه با یک فنجان چای و قهوه یا یک لیوان شیر لذت ببرید.
شیرینی خشک نسبت به انواع شیرینیِ تر کالری کمتری دارد و مدت بیشتری هم میتوانید آن را در دمای مناسب نگه دارید. طرز تهیۀ کوکیِ کرهای بسیار ساده است و پخت آن زمان زیادی از شما نخواهد گرفت.
مواد لازم برای تهیۀ شیرینی خشک (کوکیِ کرهای)
- کره (در دمای اتاق قرار گرفته باشد): ۲۵۰ گرم
- پودر شکر: یکدوم پیمانه (۶۰ گرم)
- عصارۀ وانیل: یک قاشق چایخوری (۵ گرم)
- آرد: دو پیمانه (۲۵۰ گرم)
طرز تهیۀ شیرینی خشک (کوکیِ کرهای)
کره قبل از استفاده باید در دمای اتاق قرار گرفته باشد و کمی نرم شده باشد. کره را در کاسۀ بزرگی بریزید و با همزن برقی ۲ دقیقه همبزنید تا حالت کِرِم پیدا کند. پودر شکر را هم اضافه کنید و مخلوط کنید. عصاره وانیل را هم در این مرحله اضافه کنید و مواد را ۱۲ دقیقه با همزن برقی همبزنید تا کِرِمی سفیدرنگ به دست بیاورید. همزن برقی را کنار بگذارید و آرد را کمکم به مواد اضافه کنید و با کاردک یا کفگیر مخلوط نمایید تا خمیر یکدستی ایجاد شود. خمیر را در قیف مخصوص شیرینیپزی بریزید و ماسورۀ مناسب کوچکی به قطر یک سانتیمتر (یکدوم اینچ) را سر قیف قرار دهید. در ویدئوی آموزشی ما، از ماسورۀ ستارهای استفاده شده است.
کف سینی فر کاغذ روغنی مخصوص شیرینیپزی پهن کنید و با قیف خمیر را بهشکل ستارههای کوچک درآورید و روی سینی بچینید. سینی را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا کف شیرینیهای شما مایل به قهوهایِ کمرنگ شود. سپس سینی را بیرون بیاورید و کوکیها را روی توری بچینید تا کاملاً خنک شوند.