شیرینی گردویی یکی از شیرینیهای سنتی و پرطرفدار بین ایرانیهاست و همانطور که از نامش پیداست اصلیترین ماده این شیرینی گردو است. ازآنجاکه گردو خواص فراوانی دارد، این شیرینی نسبت به شیرینیهای دیگر، مفیدتر است و ارزش غذایی بیشتری هم دارد. شیرینی گردویی با دستورالعملهای متفاوتی پخته میشود که در این مقاله بهترین و آسانترین و سریعترین طرز تهیه شیرینی گردویی را به شما آموزش میدهیم.
شیرینی گردویی
آموزش تصویری این شیرینی خوشمزه را در ویدئوی زیر ببینید:
مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی
گردوی خردشده: ۱۲۰ گرم
زرده تخممرغ: دو عدد
وانیل: یک قاشق مرباخوری
شکر آسیابشده: ۶۰ گرم
آرد: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی گردویی
ابتدا یک کاسه بزرگ تهیه کنید و زردههای تخممرغ را در آن بریزید. سپس یک قاشق مرباخوری وانیل و شکر آسیابشده را هم اضافه کرده و با همزن کاملاً مخلوط کنید. بعد از اینکه مواد کاملاً مخلوط شدند، گردوهای خردشده و یک قاشق غذاخوری آرد را هم اضافه کنید و دوباره همبزنید.
در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و از مواد درون کاسه به اندازۀ یک قاشق غذاخوری جدا کرده و روی کاغذ روغنی بگذارید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را بهمدت ۷ تا ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از گذشت این زمان شیرینی گردویی شما آماده شده است. نوش جان! 🙂
این شیرینی خوشمزه و مقوی را میتوانید بهعنوان عصرانه یا صبحانه با چای یا یک لیوان دمنوش گرم در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. ما را از خواندن نظرات ارزشمندتان محروم نکنید و از تجربههای خود برای روزچین بنویسید.