چیزکیک ژلهای
مواد لازم
ژله بلوبری، توتفرنگی و آناناس: از هرکدام ۵۰ گرم
آب داغ: ۳۶۰ میلیلیتر
قالب سه بُعدی: سه عدد
بیسکوییت (شکلاتی و کرمدار): پنج عدد
قالب کیک دایرهای به قطر ۱۵ سانتیمتر: یک عدد
پنیر خامهای: ۲۰۰ گرم
شکر: ۶۰ گرم
خامه تازه: ۲۰۰ میلیلیتر
آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
ژلاتین ذوبشده (مواد داخل چیزکیک): ۵۰ میلیلیتر آب و یک قاشق غذاخوری ژلاتین
ژلاتین ذوبشده (روی چیزکیک): ۵ گرم ژلاتین، آب نصف پیمانه، طعمدهندۀ لیمو دو قطره
طرز تهیه
1. ابتدا ۵۰ گرم از هر ژله را در سه کاسه مختلف بریزید.
2. به هر کاسه ۱۲۰ میلیلیتر آب داغ اضافه کنید و شروع به همزدن کنید تا جایی که پودر ژله کاملاً حل شود.
3. بعد قالبهای کوچک را که از قبل آماده کردهاید با این مواد پُر کنید.
4. آنها را بهمدت سه ساعت در فریزر قرار دهید.
5. بیسکویتها را در یک کیسهی زیپدار بریزید و آنها را با دست یا گوشتکوب له کنید.
6. پنیر خامهای و شکر را در یک کاسه بریزید و کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شوند.
7. سپس خامۀ تازه را به آنها اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
8. سپس آبلیمو و ژلاتین ذوبشده را به آنها اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.
9. یک کاغذ روغنی کف یک بشقاب بزرگ قرار دهید و قالب گرد فلزی را روی آن بگذارد.
10. بیسکوییت خردشده را کف قالب بریزید و کاملاً صاف کنید.
11. سپس موادی را که آماده کردید، روی بیسکوییتها (درون قالب) بریزید.
12. حالا آن را به همان شکل درون فریزر بگذارید تا زمانی که مواد روی قالب کمی سفت شوند.
13. بعد از گذشت سه ساعت ژلهها را از فریزر و سپس از قالب خارج کنید و به دلخواه روی موادتان (که حالا سفت شدهاند) بچینید.
14. برای آمادهکردن ژلاتین روی چیزکیک، پودر ژلاتین و مقداری آب را با هم مخلوط کنید و کمی در مایکروفر یا روی گاز حرارت دهید. از روی حرارت بردارید و دو قطره طعمدهندۀ لیمویی در آن بریزید. ژلاتین آماده شده را روی این توپکهای بانمک و هیجانانگیز بریزید.
15. دوباره قالب را در فریزر بگذارید تا ژلاتین هم بسته شود. سپس آن را از فریزر خارج کنید و قالب را بردارید. چیزکیک شما آماده است.