0

بازيكنان ماشين‌سازي خودشان را باور كنند

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

89/10/22 - 15:35
شماره:8910220701
نسخه چاپي ارسال به دوستان
سرمربي تيم فوتبال ماشين‌سازي تبريز:

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ماشين‌سازي تبريز گفت: بازيكنان فوتبال ماشين‌سازي بايد خودشان را باور كنند تا به موفقيت برسند.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي باشگاه فرهنگي ورزشي ماشين‌سازي تبريز، زوران اسميلسكي بعد از اتمام تمرين سه‌شنبه ماشين‌سازي اظهار داشت: تمرينات منظمي را پشت سر مي‌گذاريم و بازيكنان به تدريج با تاكتيك‌ها و تفكرات من سازگار مي‌شوند، اكنون هماهنگي بهتري نسبت به قبل در بين بازيكنان وجود دارد و آنها به درك خوبي از يكديگر رسيده‌اند.
سرمربي تيم فوتبال ماشين‌سازي تبريز گفت: ما با هدف پيروز شدن به ديدار تيم تربيت يزد خواهيم رفت اما اگر سه امتياز را نگيريم حتماً با يك امتياز به تبريز باز خواهيم گشت.
وي ادامه داد: طي روزهاي گذشته در تمرينات، روي ضدحمله‌ها بيشتر كار كرده‌ايم چون ما روز جمعه در يك بازي بيرون از خانه حاضر خواهيم شد و به نظرم مي‌توانيم از تاكتيك ضدحمله استفاده بهتري ببريم و حداقل دو گل بزنيم.
اسميلسكي با اشاره به ديدار اين هفته ماشين‌سازان در يزد تصريح كرد: هميشه به بازيكنانم گفته‌ام كه در بازي‌هاي بيرون از خانه يك گل ضمانت كسب تساوي است اما براي پيروز شدن بايد حداقل دو گل به ميزبان زد، هواداران ماشين‌سازي مطمئن باشند كه ما براي كسب نتيجه صفر ـ صفر به يزد نخواهيم رفت.
وي در عين حال به توانايي‌هاي تيم تربيت يزد اشاره كرد و افزود: تربيت يزد تيم محكمي است كه از قدرت تدافعي خوبي بهره‌مند است.
اسميلسكي اظهار داشت: آنها در 12 بازي هفت گل خورده‌اند كه نشان از استحكام خط دفاعي دارد و در خط حمله هم موفق عمل مي‌كنند، اما تيم ما اعتنايي به جايگاه و آمار مربوط به اين حريف ندارد و براي كسب نتيجه‌اي مطلوب برابر اين تيم صف‌آرايي خواهد كرد.
سرمربي مقدونيه‌اي ماشين‌سازي در خصوص مصدومان و محرومان تيمش نيز گفت: ما براي اين بازي، بازيكن مصدوم نداريم اما محمد شجاع را به دليل سه اخطاره بودن در اختيار نخواهيم داشت كه به جاي وي، از يكي از بازيكنان جوان استفاده خواهيم كرد.
وي در ادامه از بابت به هدر رفتن موقعيت‌هاي تيمش در بازي‌هاي قبلي ابراز نگراني كرد و افزود: بازيكنان خط حمله ماشين‌سازي از موقعيت‌هاي متعددي كه به دست مي‌آورند، تنها يكي را گل مي‌كنند كه به نظر من اين معضل يا ناشي از عدم تمركز مناسب آنهاست و يا اينكه آنها يك تمام‌كننده شش‌دانگ نيستند.
سرمربي تيم فوتبال ماشين‌سازي تبرييز ادامه داد: البته من اين شرايط را هم درك مي‌كنم كه بازيكنان ماشين‌سازي اكنون با يك تغيير سيستم نسبت به اوايل فصل مواجه شده‌اند و زمان لازم بود تا آنها خودشان را با تاكتيك‌هاي جديد وفق دهند، از طرفي هم نتايج بازي‌هاي قبلي و جايگاه فعلي ماشين‌سازي در جدول به نوعي در روحيه بازيكنان تأثير نامطلوبي گذاشته كه رفته رفته اين مشكل هم با خودباوري بازيكنان حل مي‌شود.
اسميلسكي تأكيد كرد: من همواره بر اين موضوع معتقد هستم كه اگر تيمي قدر موقعيت‌هاي گلزني خود را نداند و استفاده كافي از آن نبرد به نوعي در برابر اين نعمت ناسپاسي كرده و بدون شك ضرر آن را خواهد ديد.
وي گفت: هر روز اين نكته مهم را به بازيكنانم گوشزد مي‌كنم كه آنها از فرصت‌هاي گلزني به دست آمده نهايت بهره را ببرند تا عوض زدن گل، گل دريافت نكنيم.
ديدار تيم‌هاي فوتبال تربيت يزد و ماشين‌سازي تبريز از چارچوب بازي‌هاي هفته سيزدهم و پاياني نيم فصل اول ليگ دسته يك فوتبال كشور، از ساعت 14 روز جمعه بيست و چهارم دي در ورزشگاه شهيد نصيري يزد برگزار خواهد شد.

چهارشنبه 22 دی 1389  9:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها