0

طرز تهیه‌ی شیرینی اسکاتلندی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه‌ی شیرینی اسکاتلندی

 
 

 تابناک باتو؛ من از دوران جوانی، شیفته‌ی برنامه‌های آشپزی بودم تا جایی که هرجا مطلبی درباره‌ی آشپزی می‌دیدم، از تلویزیون و مجله و ... همه را در دفتری گردآوری می‌کردم. حاصل این کار من، جمع‌آوری آشپزی‌های گوناگون از غذاها و شیرینی‌های محلی تا بین‌الملل است. اکنون که بیش از شصت سال از عمرم می‌گذرد، تصمیم گرفتم این مطالب جمع‌آوری شده را با شما به اشتراک بگذارم. امروز برای شما روش تهیه‌ی شیرینی اسکاتلندی را قرار می‌دهم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی شیرینی اسکاتلندی

مواد لازم:

پودر قند: 150 گرم

آرد سفید: 125 گرم

تخم مرغ: یک عدد

کره: 150 گرم

نمک: یک هشتم قاشق چایخوری

دارچین: یک قاشق چایخوری

خلال بادام خرد شده: یک پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا پودر قند را در ظرفی ریخته و کره را به آن اضافه می‌کنیم. با کمک هم‌زن، پودر قند و کره را به خوبی با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. سفیده‌ و زرده‌ی تخم مرغ را از یکدیگر جدا کرده و زرده را به مخلوط پودر قند و کره اضافه می‌کنیم. مواد را بار دیگر با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
آرد، نمک و دارچین را با یکدیگر مخلوط کرده و الک می‌کنیم سپس آنها را به مخلوط پودر قند و ... اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم.
قالبی به ابعاد 30*40 سانتی‌متر آماده کرده و آن را چرب می‌کنیم. خمیر را داخل قالب می‌ریزیم و سطح آن را کاملا صاف می‌کنیم. 
سفیده‌ی تخم مرغ را با چنگال هم می‌زنیم و با کمک قلمو یا چنگال روی مایه‌ی بیسکویت می‌مالیم. خلال بادام‌ها را روی سطح شیرینی می‌پاشیم. کمی روی خلال بادام‌ها فشار می‌دهیم تا داخل شیرینی فرو بروند. 
قالب را در فر که از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد آن را روشن کرده بودیم، به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار می‌دهیم. 
قالب را از فر خارج کرده، شیرینی را به شکل‌های دلخواه برش می‌زنیم. سپس آنها را در ظرفی مناسب ریخته و سرو می‌کنیم.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 16 تیر 1397  4:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها