جاوا بر روی بیشتر گوشی های موبایل به خصوص گوشی های ساده تر و یا قدیمی تر وجود دارد. البته جاوا سیستم عامل نیست بلکه نوعی پلت فرم است.
به گزارش خبرنگار دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ جاوا پر کاربــرد ترين پلت فرم براي گوشي هاي بدون سيستم عامل است.
جاوا نسخه هاي بسيار فرواني دارد و هر شرکت بنابر سليقه اش از آن پلت فرم براي گوشي خود استفاده مي کند.
اکثر گوشي هاي ساده سامسونگ و LG ٬ گوشي هاي سوني اريکسون ( در سريهاي T - Z - K - W - S - V ) گوشي هاي نوکيا که از سيمــبين استفاده نمي کنند٬ گوشي هاي ساده موتورولا و ... دارای جاوا هستند.
- چه نکاتي را در هنگام دانلود برنامه ها و بازی هاي جاوا رعايت کنيم :
اگر برنامه، بازی و هر چیز دیگر برای گوشی های دارای پلت فرم جاوا را دانلود می کنید؛ در صورت نوشتن رزولشن آن برنامه به رزولشن گوشی خود دقت کنید. البته در این بین برنامه ها و بازی هایی هم هستند که برای آن رزولشن خاصی تعريف نمي شود؛ مانند: کتاب ها و نقشه های جاوا.
- مزیت ها و معایب گوشی های جاوا:
مزایا:
- سرعت روشن شدن گوشی های جاوا خیلی بالاتر و سریعتر است و همچنین تمام برنامه هایی که خود شرکت روی گوشی قرار داده نیز سریعتر اجرا می شوند.
- گوشی های جاوا کمتر هنگ می کنند و امکان آسیب دیدن بر اثر نصب بد افزار و ویروس بر روی آنها بسیار کم است.
معایب:
- وقتی یک گوشی جاوا می خرید باید بدانید تعداد زیادی برنامه و یا بازی برای این پلت فرم ساخته نشده است و اغلب این برنامه ها هم بسیار ساده هستند. ولی با خرید گوشی های مجهز به سیستم عامل شما می توانید انواع برنامه ها را بر روی گوشی نصب کنید.
نکته مهم: برنامه های جاوا برای همه گوشی ها قابل دسترس است
گوشی های دارای سیستم عامل آندروید و ویندوز موبایل و ویندوز فون و... که از پلت فرم جاوا پشتیبانی نمی کنند با استفاده از برنامه ای خاص این فرمت را نیز پشتیبانی می کنند.