مواد اولیه:
450 گرم گوشت بوقلمون
یک پیمانه کدو سبز
یک عدد پیاز کوچک
یک حبه سیر خرد شده
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری زیره سبز
مواد اولیه برای همبرگر:
6 عدد نان
12 برگ کاهو
12 بر گوجه فرنگی
12 برش از پیاز
مواد اولیه برای سس:
یک دوم پیمانه ماست یونانی
یک چهارم پیمانه گشنیز خرد شده
دو قاشق چایخوری فلفل
آب لیمو
یک قاشق چایخوری پودر سیر
کمی نمک
کمی فلفل سیاه
روش تهیه:
سینی فر را آماده کنید.
گوشت بوقلمون و سایر مواد موجود در قسمت اول را با هم ترکیب کنید.
آن را داخل سینی فر بریزید. به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
در یک کاسه کوچک، مواد لازم برای سس را ترکیب کنید و در یخچال بگذارید.
گریل را از قبل گرم کنید. مواد آماده شده در بخش 1 را بر روی گریل بپزید.
همبرگر آماده شده را به همراه سس داخل نان قرار دهید و بر روی آن دو قاشق غذاخوری سس آماده سده، دو برش گوجه فرنگی، دو عدد پیاز و کاهو قرار دهید.
منبع: آلامتو