0

طرز تهیۀ کرم اسفناج

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیۀ کرم اسفناج

 
کرم اسفناج

تا حالا شده که در کنار غذاهایی مثل استیک یا مرغ سرخ‌‌شده احساس کنید چیزی کم است؟ این‌نوع غذاها به‌دلیل اینکه کمی خشک هستند، نیاز به نوعی سس یا کرم دارند که در کنارشان سرو شود. یک گزینۀ مناسب برای این منظور، کرم اسفناج است که هم ظاهر شکیلی دارد و هم بسیار خوشمزه است. در ادامه با ما همراه باشید و طرز تهیۀ این کرم خوشمزه را ببینید.

 مواد لازم برای تهیۀ کرم اسفناج

اسفناج تازه: یک دسته متوسط
کره: یک قالب صد گرمی
پیاز: یک عدد درشت
سیر رنده‌شده: یک قاشق غذاخوری
آرد چندمنظوره: یک پیمانه
شیر سرد: یک پیمانه
نمک و فلفل و ادویه: به‌ مقدار لازم

طرز تهیۀ کرم اسفناج

 

درست‌کردن این کرم اسفناج اصلاً سخت و وقت‌گیر نیست. در مرحلۀ اول باید مقداری اسفناج تازه تهیه کنید. مثل همیشه توصیه می‌کنیم که به‌هیچ‌عنوان از اسفناج مانده یا فریزشده استفاده نکنید. اسفناج‌ها را خوب بشویید و در تابه‌ای بریزید و تفت دهید. وقتی‌ اسفناج‌ها کمی نرم شدند، آن‌ها را درون یک آبکش بریزید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

از طرف دیگر درون یک تابه مقداری کره بریزید و بعد از ذوب و داغ‌شدن کره، پیازهای نگینی‌ خردشده را اضافه کنید. حالا آرد چندمنظوره را بریزید و خوب تفت دهید. شیر سرد را به مخلوط حاصل بیفزایید و خوب هم‌بزنید تا کرم یکدستی حاصل شود. در این مرحله سیر رنده‌شده و نمک و فلفل را اضافه کنید تا کرم شما طعم‌دار شود. باز هم کرم را کمی هم‌بزنید تا یکنواخت شود. دقت داشته باشید که به مخلوط یکنواختی نیاز دارید و نباید گلوله‌های آرد درون کرم دیده شوند.

ا

اسفناج‌ها را درون چند لایه دستمال قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. حالا با ساتور اسفناج‌ها را کمی خرد کنید. ساقه‌های اسفناج را نیز خرد کنید و موردِاستفاده قرار دهید.

کرم اسفناج

در آخرین مرحلۀ کارتان، اسفناج‌ها را که حالا سرد شده‌اند به کرم مخصوص اضافه کنید و خوب هم‌بزنید. کرم اسفناج شما در همین مرحله آمادۀ سرو است. همان‌طور که می‌بینید می‌توانید آن را در کنار استیک سرو کرده و از طعم بی‌نظیر این ترکیب لذت ببرید.

دوشنبه 11 تیر 1397  4:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها