سلام ودرود
اول هر کار اسم کردگار
در هر دمی حمد صمد، دادارداور را دارم که همه ی مولکولهای کل عالم را، در احاطه ی آگهی دارد وهر کاری در عالم درعرصه علم او روی می دهد *درطول سال درسرمای سحر در ماه دی؛ و در وسط گرمای مرداد ماه همواره مهر او را در دل دارم * او که گردوی دوّاری را رام آل آدم کرده که ساده گرداگرد عروس دهر می گردد او که آدمکده ی عالم را کار گاه کردار آدمی و گهواره اسرار و اعمال آل آدم کرده ، واو را سرآمد و سوگلی عالم هم *او که آدم ها را حامل علم دهرکرده وهر گردی در مدار اراده و مراد او می گرددو هر کسی که روی سوی کردگار آورد کامروا گردد وراه و رسم واسم و امر او در همه سوی روا
در همه احوال حمد عالم آرای اعلی را در سر دارم که مرا هم علم داده و هم مرد عمل کرده و دلم رادر ارگی محکم آرامی داده وگامم را مصمم، ودلی آرام عطا کرده و مادام که او را دارم دلی آسوده دارم*الهی مرا مددی ده در ارائه ی سطوری سهل و سهی و کِلکی رسا که هرکلمه ی کلامم ساده درک گردد*اما در احوالم*آدمی ام که سرد و گرم دهر را درک کرده ام*کارم مطالعه ی آلام مردم محروم ، حامی اهل کمال و آدمی صلح مدارم* ؛ مهر آدم در دل آمالی والا در سردارم گل مهر در دلها می کارم * ای معمار معاد و ای دارای داد آگاهی ده ای دادرس دهر مرهمی ده
کردار های آلوده ؛ اعمال مسموم و آمال مکروه و معاصی گروهی عاطل؛ مردم را سردر گم، روح و دلها را مکدر , سالوسی وطراری و مکاری و طمعکاری را در گرد آوری آل و مال و آمال محال روا کرده آری هر آدم مکار در وراء ماسک روی دگری دارد و سم هلاهل وسوسه ی مالداری در کاسه ی سرِگروهی، راه درک سالم را سد کرده و گوهر والای عمر راهدر می دهد*و دردا که آدم عالم را هوادارکم وکلام او درگودال اوهام محو می گردد*ای آرام دل در آلام دهر ای هور مهر ای والا گهر ای مصدر الهام مرا در امور اصلاحی کمک و راهکاری عملی ده که در صدد اصلاح امورم ومددی که راه سعی ا م هموار گردد و اصول معطر و معطل آدمی گری را که در محاصره ی گرد آلود اِعصار اَعصاردر آمده ,مطهر گردد
دکتر نادر نوری 1389