0

طراحی سایت بدون کد نویسی

atijafari
atijafari
کاربر جدید
تعداد پست ها : 15

طراحی سایت بدون کد نویسی

یکی از مشکلات اکثر کسانی که میخواهند وارد دنیای کسب در آمد از طریق اینترنت بشند این هست که طراحی سایت باید کد نویسی یاد داشته باشیم و بسیار کار دشواری است خوب در این تایپیک می خوام نظر خیلی هارو عوض کنم فقط با معرفی دوتا فن ساده :

اولین حرکت: خوب قطعا هرسایتی با هر موضوعی نیاز به یک فضا در اینترنت داره حتی فروم راسخون هم برای خودش فضایی در اینترنت دارد به اسم هاست و خوب این دو کلمه هاست دامنه در کنار هم احتمالا زیاد شنیدید می تونید باجستجو در گوگل برای خرید هاست دامنه شروع کنید خریدش بسیار راحت چون قراره با سیستم مدیریت محتوا وردپرس کار کنیم اگر بتونید هاست وردپرسی بگیرید کار راحت تره اصولی کار کردن از همین اول یاد بگیریم خوب بعد از خرید هاست دامنه میتونید از میزبانتون درخواست کنید وردپرس برای شما نصب کنه و رمز عبور و یوزر وردپرستون ازش بگیرید

قدم دوم: خوب به همین راحتی شما یک سایت خام دارید حالا آماده اینه که تبدیلش کنید به یک معرف برند شما میتونید یک قالب روش نصب کنید این قالب می تونه صحیفه یا آوادا باشه بعد از نصب این قالب و یک چاشنی به اسم افزونه المنتور میتونید کارتون شروع کنید بهترین راه برای این که به مشکل خوردید بتونید مشکلتون حل کنید ... گوگل مرجع های زیادی برای راهنمایی موجود همچنین میتونید هر سوالی داشتید از بنده بپرسید موفق باشید

شنبه 26 خرداد 1397  6:36 PM
تشکرات از این پست
ermia_design
ermia_design
کاربر جدید
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:طراحی سایت بدون کد نویسی

سلام بله خیلی حرفتون رو قبول دارم آدم وقتی هزینه طراحی وب سایت شرکت های مختلف رو میبینه واقعا تعجب میکنه بعضی هاشون واقعا گرونن البته خدمات مثل طراحی سایت فروشگاهی خیلی گرون ترهه و واقعا طراحی سایت وردپرس بهترین گزینه برای افرادی هست که میخوان یا خودشون ساخت سایتو یاد بگیرین و یا با هزینه بسیار اندک سایت مورد نظر خودشون رو بسازن من خودم برای طراحی سایت شخصی سایتم خیلی زحمت کشیدم چیزی حدود 2 ماه و اون را با وردپرس انجام دادم ولی اخرش احساس لذت بخشی داشتم واقعا دست خالق وردپرس درد نکنه.

چهارشنبه 13 شهریور 1398  11:47 PM
تشکرات از این پست
saeed995
saeed995
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 8

تشکر از شما.

بله، وردپرس قابلیت های فراوانی داره که خیلی کار رو راحت می کنه.

پیشنهاد می کنم دوستانی که در خصوص قدرتمندی وردپرس مطلع نیستند مقاله معرفی افزونه المنتور رو در سایت آکادمی وبینو بخونن https://webino.academy/what-is-elementor/ در این مقاله ویژگی های این صفحه ساز فوق العاده وردپرس معرفی شده.

شنبه 17 اردیبهشت 1401  8:18 PM
تشکرات از این پست
rahle81
rahle81
کاربر جدید
تعداد پست ها : 0

سلام حرفتون کاملا درسته سیستم مدیریت محتوای وردپرس تقریبا جهانی شده که توی وب81 کامل از صفر توضیح دادن این تکنولوژی رو که خیلی کمک کنندس

یک شنبه 9 اردیبهشت 1403  6:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها