0

طرز تهیۀ پای اسفناج و پنیر؛ غذایی سریع و خوشمزه

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیۀ پای اسفناج و پنیر؛ غذایی سریع و خوشمزه

پای اسفناج
 

مواد لازم برای تهیۀ پای اسفناج و پنیر

اسفناج تازه: یک دستۀ متوسط
تخم‌مرغ: یازده عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پنیر فتا: یک فنجان کوچک
بیکن یا کالباس مرغ خردشده: یک فنجان
پیاز: یک عدد متوسط

طرز تهیۀ پای اسفناج و پنیر

 

قبل از هرچیزی بهتر است این نکته را یادآور شویم که برای تهیۀ این غذا یا هر غذای دیگری که به اسفناج نیاز دارد، بهتر است از اسفناج تازه استفاده کنید. اولین مرحله برای تهیۀ پای اسفناج، شستن اسفناج‌هاست. دستۀ اسفناج را از هم باز کرده و خوب بشویید. حالا اسفناج‌ها را درون دستگاه بخار‌پز بریزید تا مقداری پخته شوند. برای این کار همچنین می‌توانید اسفناج‌ها را درون یک آبکش ریخته و روی یک ظرف آب در حال جوش قرار دهید تا بخارپز شوند. دقت داشته باشید که اسفناج‌ها نباید خیلی بپزند. اسفناج بخارپز را روی سطح کارتان قرار داده و به کمک یک ساتور به قطعات متوسط خرد کنید.

از‌طرف‌دیگر یک ظرف بزرگ بردارید و یازده عدد تخم‌مرغ درون آن بشکنید و مقداری نمک و فلفل به آن‌ها اضافه کنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را به کمک یک همزن دستی باهم مخلوط کنید. بیکن یا کالباس مرغ را درون یک تابه ریخته و در مقدار کمی روغن تفت دهید. حالا پیازهای نگینی را اضافه کنید و همراه بیکن تفت دهید. در مرحلۀ بعد اسفناج‌های خردشده را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. در این مرحله مقداری نمک به مخلوط اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اسفناج اضافه کرده و خوب هم بزنید. اجازه دهید تا مخلوط روی حرارت باشد و مقداری خودش را بگیرد. در آخرین مرحله پنیر فتا را اضافه کرده و تابه را برای ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد قرار دهید. تابه را از فر خارج کرده و میزان سفتی پای اسفناج را بررسی کنید، اگر به میزان پخت بیشتری احتیاج داشت، آنرا برای پنج دقیقۀ دیگر درون فر قرار دهید.

پنج شنبه 24 خرداد 1397  9:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها