رانگون یک پیش غذای خیلی ساده و خوشمزه هست که با کمترین مواد لازم درست می شود. این فینگر فود خوشمزه را حتی اگر سرخ کن نداشته باشید هم می توانید درست کنید. اما اگر سرخ کن دارید این غذا را حتما داخل لیست غذاهای هفتگی تان قرار بدهید.
مواد لازم برای پخت فینگر فود رانگون :
پیاز سبز خرد شده |
¼ پیمانه |
پنیر خامه ای |
۲۲۰ گرم |
پودر سیر |
نصف قاشق چایخوری |
نمک |
نصف قاشق چایخوری |
خمیر یوفکا |
۲۴ عدد |
روغن سرخ کردنی |
به مقدار لازم |
طرز تهیه پخت فینگر فود رانگون :
پیاز سبز، پنیر خامه ای، سیر و نمک را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.
به پیاز سبز، پنیر خامه ای، سیر و نمک نیاز دارید
لبه های خمیر یوفکا را با آب مرطوب کنید و یک قاشق از مواد را داخل آن بریزید.
بعد از مرطوب کردن لبه های خمیر یوفکا یک قاشق از مواد را داخل آن بریزید
گوشه های خمیر را به سمت مرکز خمیر به همدیگر بچسبانید تا کاملا روی آن بسته شود.
گوشه های خمیر را به همدیگر بچسبانید تا کاملا روی آن بسته شود
داخل تاوه روغن بریزید و روغن را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
خمیرهای آماده را داخل روغن بریزید تا سرخ شده و قهوه ای طلایی رنگ شوند. سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن کشیده شود.
خمیرهای آماده را داخل روغن سرخ کنید
این کار را تا اتمام خمیرها انجام دهید و رانگون های آماده را داغ سرو کنید.
منبع : bedunim.ir