شعر در مورد کرونا ، شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)
کرونا شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) -------------------------------- چه آشوبی به پا کردی کرونا محبت را ربودی ازمن و ما تو مسری بودی و کردی سرایت به جا یا جای هستی کل دنیا به نازم من مرامت که مردی نداری کار بر اطفال در هر جا تویی سوغات پروازی ازچین نه بنجولی به کیفیت چه بالا هر آنچه آمده از چین به ایران گرید اِی تو داری پس ماشا الله وبا و حصبه و طاعون پر زور همه مبهوت تو هستند حالا تو را من میدهم هشدار بشنو بگیر عبرت تو از حال اِبولا همه آماده باش و وضع قرمز چه آشوبی نموده ای تو بر پا برای تو سرودم یک غزل من بیا رحمی نما بر شاعر امّا مثال موج دریا تو گذر کن از ایران عزیز رو سوی اعدا تویی مارکوپولو حالا گذر کن بیا بگذر برو تا چین کرونا ---------------------------- شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)
خواهشمند است با درج نظرات خود بنده حقیر را راهنمایی کنیدایمیل بنده
yaalimdd80@vatanmail.ir
شاعر و مداح اهل بیت عصمت و طهارت خادم الحسین کربلایی رسول چهارمحالی(ساقی) از استان لرستان، شهرستان ازنا ،ساکن تهران ،شهرستان ملارد
سبک اشعار در کانال تلگرام بنده که آ درس آ ن در وب سایت است موجود می باشد
sagi60@
09127933263 شماره تماس
http://rasoll60.mihanblog.com
http://mosebat.mihanblog.com
پاسخ به:شعر در مورد کرونا ، شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)
یارب به حق مصطفی ما را رها کن
از این بلا ها هر کجا ما را رها کن
از سیل و تحریم ،زلزله از ظلم اعدا
از ویروس کرونا ما را رها کن
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) هر روز بلایی رسد از عالم بالا سیل ،زلزله ،آنفلوانزا ،کرونا با عنایت خدا و چهارده معصوم پیروز شویم ما همه انشا الله
شکست کرونا نزدیک است
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) قدر سلامت خوب فهمیدیم حالا پنجه به پنجه رزمجو در حد اعلا با لطف حق و یاری ملت و دولت شکست میدهیم تو رادیگر کرونا
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان) ما طایفه ی سلمان مردان نبرد هستیم ایرانی و اسلامی از عشق خدا مستیم از جنگ و بلایا تا تحریم نداریم باک کوله بارت ای کروناباوحدت بر بستیم
تقدیم به مدافعین سلامت شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) »»»»»»»»««««««««««««« مدافعان سلامت، مدافع حرم اند فرشتگان خدایی، ملائک کرم اند بریده دل ز جهان بهر امت ایران به پیش حضرت حق همیشه محترم اند مدافعین سلامت ،به راه امنیت برای جان عزیزان همیشه هم قسم اند سلاح حلم و عمل را نموده اند بر تن جهاد گونه به راه وطن ثابت قدم اند شبانه روز بی خستگی به عشق وطن به فکر شادی دلهای غرق در اَلَم اند مدافعِ به حریم سلامت اند هر جا برای تحقق سلامت همیشه پیشقدم اند دوباره فاش گویم و خوانم به یادشان مدافعین سلامت ،مدافع حرم اند ----------------------------------- شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)
بمان در خانه شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) --------------------------------------- بمان در خانه و ترکِ سفر کن از این رفتن بیا جانا حَذَر کن به فکر جان خود باش وعزیزان بمان در خانه نوروزت به سَر کن بگردد چرخ دوران با نگاهی بیا با همدلی ترکِ خطر کن بیا رحمی نما بر کادر درمان درون خانه ایام ات گذر کن نباشد حال عالم همچو امروز بیا شام سیاهت را سحر کن کنار بچه ها اهل و عیال ات بمان وباسلامت جان به دَرکن بیا وبا حمایت صبر و طاقت تلاشِ دشمن جان بی ثمر کن بیا تو با توسل بر خداوند گذر از این زمان ای رهگذر کن ----------------------------------------- شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)
در خانه می مانم شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) در خانه می مانم بدانی دوستت دارم هرلحظه درفکرتوأم هستی کس وکارم فکر سلامت امنیت هستم برای تو در خانه می مانم بدانی بی تو بیمارم
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) اگر خواهی نگردی دیده گریان بیا تا رحم کنیم بر کادر درمان دهیم تن بر قرنطینه چند روز کرونا را کنیم دور ما از ایران
#قرنطینه
#کرونا را شکست می دهیم
سرباز جانباز وطن درعزم چو آهن پوشیده رخت جان فشانی را برتن یک روز در میدان جنگ و روز دیگر بهرسلامت جان فداگشت بهر میهن شاعر رسول چهارمحالی(ساقی)
نوشتم نامه ای محضر امام زمان عج شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) --------------------------- نوشتم نامه ای با اشک دیده به جز مهر و صفایت کس ندیده نوشتم نامه ای با آ ه و ماتم به دنبال تو هستم من دمادم نوشتم نامه ای با حالت زار کجایی تو غریبم بهترین یار جهان را ماتمی عظما گرفته نفس هایم ز کرونا گرفته نه دارویی و درمانی برایش جهان را کر نموده با صدایش تو را دارم چه غم دارم به دنیا مدد از حضرتت جوئیم هر جا بیا دست یداللهی برون کن بیا فصل خزانم لاله گون کن به دل دارم امید روز میعاد ((ز دست دیده و دل هر دو فریاد)) دوایی و شِفا تو یابن الزهرا بیا رحمی نما ای منجی ما همه روزی خور خوان تو هستیم همه از باده ی عشق تو مستیم بیا و چاره کن ای راه چاره بیا فکری نما دل بی قرار ه ------------------------------------ شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)
کرونا شاعر رسول چهارمحالی(ساقی) --------------------- اگر خواهید ز بیماری نمیرید کرونا را بیا جدی بگیرید بیا با ماسک و شستشوی دستان نما رحمی تو بر این کادر درمان به فکر جان پاک دوستان باش بیا پیروز در این امتحان باش بیا با همت و با عزم ملی شویم پیروز در این رزم ملی شکست کرونا قطعی است دیگر شب ظلمت رسد روزی به آ خر درون خاطره نامش بماند هزاران داستان از او بخواند بیا قدر سلامت را بدانیم اگر خواهید کنار هم بمانیم ------------------------------------ شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)
حمایت از کار درمانی شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان) --------------------- میان موج ای ویروس ،رفته تا به اقیانوس میان ظلمتی درشب،فدایی گشته چون ققنوس لباس رزم پوشیده،میان موج ترکش ها لگامش راگرفته دست،لگام اسب سرکش را فرشته های دنیایی،لباس حُور کرده تن سپرکرده تن و جان را،مدافع گشته برمیهن درون قلب او عشقی،از جنس طلا باشد سر و جان در رکاب ،مکتب اهل ولا باشد دلش باعشق میجوشد،نداردلحظه ای پایان کرامت از خدا دیده ،زمان بارش باران تخصص دارد او اما،توکل بر خدا دارد میان رزم خود هر دم ،نظر بر ما سوا دارد میان جبهه می جنگد،ولی با ماسک و با گان ندارد طاقت دیدن ،ببیند دیده ای گریان کنار چشم های او،شده پرپر عزیزانش گلی همچون گلی دیگر،بریزداشک چشمانش بیا ای هم وطن رحمی ،نما بر کادر درمانی رعایت کن پروتکل،اگرتوعشق میدانی بزن برصورت خودماسک،ازآنها حمایت کن برای حفظ جان خود،بمان خانه ،رعایت کن ---------------------------- شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)