0

آشنایی با روش تهیه‌ی پیتزا قیفی

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

آشنایی با روش تهیه‌ی پیتزا قیفی

خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم و ازآن نوارهای به عرض ۲ سانتی متر و طول ۸ تا ۱۰ سانتی‌متر برش می‌ زنیم.
 
پیتزا قیفی

مواد اولیه:

سس گوجه فرنگی: یک دوم پیمانه
سوشی گیاهی: دو عدد
کالباس گیاهی: ۴ ورق
قارچ قهوه‌ای ورقه شده: یک پیمانه
فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده: یک دوم پیمانه
پیاز نگینی خرد شده: یک دوم پیمانه
سیر رنده شده: دو حبه
پنیرپیتزا رنده شده: ۵-۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه و آویشن:به میزان دلخواه
 

روش تهیه قیف:

خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم و ازآن نوارهای به عرض ۲ سانتی متر و طول ۸ تا ۱۰ سانتی‌متر برش می‌ زنیم.این نوارها را دور قالب قیف می‌پیچانیم و روی خمیر پیچیده شده را با مخلوط کمی روغن و زعفران رومال می‌ کنیم.
قیف‌ها را در سینی فر چیده و آنها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تا مدت زمانی که روی قیف‌ها طلایی شود، قرار می‌ دهیم. قیف‌ها را بعد از خنک شدن به آرامی از قالب خارج می‌ کنیم.
 

روش تهیه مواد درونی قیف:

پیاز را با روغن زیتون کمی تفت می‌ دهیم تا یکدست شود. سیر، فلفل دلمه، قارچ، سوسیس و کالباس را که نگینی خرد کرده‌ایم، به پیاز افزوده و کمی تفت می‌ دهیم.
نمک، ادویه، فلفل وآویشن مورد نیاز را به مواد اضافه کرده و در نهایت سس گوجه‌فرنگی را نیز افزوده و بعد از هم زدن اجازه می‌ دهیم خنک شود.
۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پنیر پیتزای رنده شده را به مخلوط افزوده و با این مواد قیف‌ هارا تا ۲ سانتی‌ متری لبه پر می‌کنیم و روی آنها کمی پنیر پیتزا ریخته و با زیتون و گوجه گیلاسی تزئین می‌ کنیم.
قیف‌های پر شده را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌ گراد قرار می‌دهیم تا روی پیتزاها طلایی شود.این نوع پیتزا درحالی که خیلی مورد توجه است، به دلیل استفاده از سوسیس و کالباس گیاهی و میزان کم‌ مصرفیپنیر پیتزا بسیار سالم است.
نکته: سوسیس و کالباس گیاهی را می‌توانید از فروشگاه‌ های محصولات گیاهی تهیه کنید.
 

بیشتر بدانید: نکات مهم در تهیه خمیر پیتزا قیفی:

– با این خمیر مشکل چسبیدن نان به قیف پیش نمی‌آید و بدون نیاز به چرب‌کردن قیف، نان‌ها به راحتی از آن جدا می‌شوند.
– طرز تهیه این خمیر قلق خاص خود را دارد. برای مثال در حین کار خیلی زود جمع می‌ شود.
– برای راحتی کار با خمیر، آن را به صورت نوارهای بلند برش بزنید، به طوری‌که هر نوار برای پیچاندن دور یک قیف مصرف شود.
– خمیر را بیش از حد نازک نکنیند و گر نه موقع پخت در فر، پاره می‌شود.
– عرض نوارهای خمیری را حدود دو سانت بگیرید تا قیف شما ظاهر زیباتری داشته باشد.
– نوارها را از بالا به سمت پایین بپیچید و حین کار مواظب باشید که هیچ قسمتی از خمیر کشیده و نازک نشود.
– قیف‌ها را به صورت خوابیده، روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید زیرا اگر ایستاده قرار دهید، سر خورده و پایین می‌افتند.
– حتما قیف‌های خمیر را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا بعد موقع جداکردن، نچسبیده و نشکنند.
– حتما فاصله بین قیف‌ها را رعایت کنید در غیر این‌صورت در اثر افزایش حجم نان، به هم‌ دیگر می‌ چسبند.
– بعد از چیدن نان‌ها در سینی فر، به آن‌ها ۱۵ دقیقه استراحت بدهید.
– نان‌ها بعد از سرد شدن، به راحتی از سینی جدا می‌ شوند اما حتما روی آن‌ ها سلفون بکشید تا خیلی خشک نشوند.
منبع: پرشین وی
یک شنبه 13 خرداد 1397  9:55 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها